dissabte, 5 de juliol del 2008

RSI (II): Les obres del gimnàs del Parc de la Natura

L'altre dia vaig passar per l'avinguda Edison i vaig veure que les obres del gimnàs del Parc de la Pau i la Natura estan aturades, o almenys això em va semblar. Després de la tala d'arbres ara només es veu una zona envoltada de tanques i on han crescut moltes males herbes. Ni rastre del gimnàs. Estan aturades les obres? Algú sap si ha passat alguna cosa? Quan comencen de nou? Els arbres no els haurien d'haver tocat i hagués estat molt millor fer el gimnàs en un altre emplaçament, però ja que s'han carregat els arbres i el parc, almenys que facin el gimnàs i les piscines. Segpms la web de l'Ajuntament tot continua endavant i segons la web de Duet Sports (l'empresa concessionària del centre), les obres es fan durant 2008.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una altra qüestió és la nova biblioteca, se'n sap res de quan s'inaugurarà? Algunes llengües comenten que l'edifici ja està però no hi ha pressupost pel mobiliari...

Més Amunt ha dit...

Hola,
de les obres de l'equipament esportiu del Parc de la Pau i la Natura, l'oposició, no en saben res. En el Ple que es va celebrar aquest dijous passat vam demanar explicacions.

Quant tingui la informació la comunicaré, si ningú ho ha fet abans, que espero que sí.

Anònim ha dit...

VOLEM UNA ENTRADA DEL RUBIFOLK!!!

Gra actuació de geòrgia!!!

Anònim ha dit...

Vaig sentir un rumor que deia que havien topat amb alguna cosa que els impedia seguir baixant i que, per això, es van aturar les obres. Però només és un rumor.