diumenge, 8 de març del 2009

El pavelló de La Llana tindrà la meitat de coses del que s'havia projectat

Aquesta setmana la brigada municipal ha començat a retirar tots els materials que s'havien dipositat a La Llana i que impedien iniciar les obres del nou pavelló. El projecte, però, ha anat patint importants modificacions al llarg dels anys.

L'any 2005 l'Ajuntament publicava el següent:
L’espai, d’uns 12.000 m2 (incloent la Masia de Can Serra), estarà ocupat per un pavelló de gimnàstica de 820 m2 construïts, un pavelló poliesportiu plurifuncional de prop de 2.500 m2, i una zona verda exterior que ocuparia una superfície d’uns 6.000 m2. L’espai esportiu es completaria amb la construcció d’un rocòdrom de 12 m d’alçada, amb unes grades amb cabuda per a 270 persones. L’oferta esportiva es combinarà amb una oferta lúdica adreçada als joves que consisteix en una zona d’skate, un espai en forma d’amfiteatre situat al darrere de la Masia de Can Serra destinat als concerts a l’aire lliure, projeccions de cinema i espectacles teatrals, amb un aforament de 670 persones. Així mateix, s’ha previst la construcció d’un aparcament de 825 m2 de superfície i un tancament verd, aprofitant el desnivell dels terrenys de la Llana.
Uns mesos després, al febrer de 2006 s'informava de la subvenció de 600.000€ del Consell Català de l'Esport per dur a terme aquestes obres. El projecte seguia contemplant el mateix que s'havia dit uns mesos abans. Després d'un llarg parèntesi, l'octubre de 2008 es tornaven a tenir notícies sobre aquest equipament.

Ara sabíem que Rubí es convertia oficialment en la ciutat seu del Centre de Tecnificació d'hoquei línia, després d'un conveni entre l'Ajuntament i la Federació Catalana de Patinatge. Sens dubte, una molt bona notícia per la nostra ciutat. Aquesta setmana han començat les obres, pressupostades en 9 milions d'euros però que han oblidat algunes de les promeses de 2005, segons la informació disponible a la pàgina web municipal. El que sorprèn és que el 15 d'octubre de 2008 el pressupost era de 9 milions i la licitació és de 4,5 milions, és a dir, la meitat. Com pot ser això? El darrere projecte, però, serà diferent i oblida el pavelló de gimnàstica, el rocòdrom, l'skate park i l'amfiteatre exterior de la masia de Can Serra. Un projecte ambiciós ha passat a ser un projecte molt més convencional. Per què?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

aquest Ajuntament fa tot a mitges

Anònim ha dit...

sin comentarios

http://www.porlared.com/cinered/noticias/e_act04061102.html

Anònim ha dit...

http://www.porlared.com/cinered/noticias/e_act04061102

Anònim ha dit...

a ver si ahora , no se porqué sale cortado, falta un 02 al final de la linea

http://www.porlared.com/cinered/
noticias/e_act04061102

Anònim ha dit...

nada que no hay manera

http://www.porlared.com/cinered/
noticias/e_act04061102.html

Anònim ha dit...

Anònim una mica desfassada la notícia, suposo que l'has penjat per les dates en les que estem no?jejejejeje

Anònim ha dit...

si por eso la he colgado, fijate que pone que para el 2006 ya estaria inaugurado. je je je

Anònim ha dit...

mas de lo mismo tenía muchas mas cosas pero quedaron en nada q le pregunten al antiguo regidor de deportes que cuente todo