dissabte, 26 de setembre del 2009

Un rubinenc a "El aprendiz" de la Sexta, dilluns a la nit

Aquest dilluns s'estrena un nou reality a La Sexta, "El aprendiz", capitanejat pel publicista Lluís Bassat. El programa ve avalat per un gran èxit a Estats Units i el Regne Unit, amb quotes de share increïbles. Caldrà veure quin és el seguiment de la versió espanyola...

Segons ha pogut saber La petjada de Rubí, un rubinenc serà un dels participants d'aquest programa. De moment només podem dir que està relacionat amb el sector informàtic i que és un gran emprenedor. Dilluns, més detalls d'aquest rubinenc amb gran experiència al món empresarial. Molta sort!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

gracias por tus primicias! estas noticias no son trascendentales pero son interesantes para la gente que nos gusta Rubi y nos sentimos ciudadanos de Rubi.

Anònim ha dit...

Tot Rubí a mirar aquest programa!

Anònim ha dit...

ostras que cutres sois ¿no? porque haya un rubinense en un programa hay que ver el programa?? es muy de pueblo eso...creo que es más importante que estuvierais atentos a temas que realmente son importantes para la ciudad y sus habitantes y no en un pograma televisivo donde sale un ciudadano nacido en rubi el cual seguramente si le ha ido bien la vida se habrá ido corriendo de la ciudad a vivir a otra parte (quizá sant cugat)...

Anònim ha dit...

mejor fijarse en empresarios de fuera de Rubi que deciden instalar su empresa o sus oficinas en Rubi que no en alguien de Rubi que se va a instalar su negocio fuera de la ciudad...es mi opinión.