diumenge, 11 d’octubre del 2009

S'espera que en 1 o 2 mesos el busnit pari a l'estació i al CAP Mútua

S'esperen canvis. La problemàtica que afecta la nostra ciutat amb el busnit sembla que comença a tenir petites solucions. Segons va explicar en primícia el regidor Manuel Velasco al programa l'Oasi Jove de Ràdio Rubí, en 1 o 2 mesos, a tot trigar abans de Nadal, el busnit N61 s'aturarà a l'estació de FGC i al CAP Mútua. També en sentit contrari, quan el bus es dirigeix cap a Barcelona. Aquesta va ser la gran notícia revelada ahir dissabte, un programa on també va participar Jordi Giménez (ACR).

Cal recordar que aquest és un servei que gestiona l'ATM i Sarbus, però que l'Ajuntament de Rubí havia reclamat fruit de la moció presentada a l'octubre de 2008. De moment, però, la freqüència serà la mateixa i el bus no arribarà a Terrassa, tal i com es demanava, però si que s'espera que hi hagi un augment de la informació referent a l'N61.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAALELUYA!!! aunque hasta que no lo vea no lo creeré...a ver si es verdad o es una promesa más de esas que nunca se cumplen de los políticos (vease pleno empleo=casi 5 millones de parados...lol)

Anònim ha dit...

viendo que el programa l'oasi ha tenido una respuesta muy rapida al tema del bus nit, ¿por que no hacen uno sobre l'illa de vianants? creo que este tema tambien necesita una respuesta por parte de alguien.

Nemo ha dit...

Vinga! I sobre la neteja dels carrers (per què alguns tant i altres tant poc?), i l'enllumenat públic (manca de manteniment), i per què les obres i solars abandonats es converteixen en abocadors i urinaris públics sense que les autoritats intervinguin...

Cada loco con su tema.

Albert ha dit...

Ok,

ara crec que caldria pressionar i fer propostes de millora per tal de corregir la mala coordinació dels horaris de la línia 2 amb els trens de la RENFE.

L'ajuntament no té excuses perquè els autobusos urbans SÍ que són competència seva...

Anònim ha dit...

no te preocupes que de este tema no haran un programa ,ni de los anteriormente citados, porque estos si son responsabilidad directa del ayto. y todos sabemos a quien pertenece radio rubi.

Anònim ha dit...

el último anónimo ha dado en el clavo. Veo que no soy el único que ve las cosas como son y no como nos dicen estos vividores que nos gobiernan. Los políticos hablan demasiado y hacen muy poco, el ejemplo está en que temas que dependen 100% de ellos no se solucionan. Un poco de seriedad!!