divendres, 9 d’octubre del 2009

Dissabte, resposta oficial als problemes del busnit, a l'estrena de l'Oasi Jove

Aquest dissabte s'estrena la segona temporada de l'Oasi Jove de Ràdio Rubí. El programa estrena horari, passant-se a emitir a les 12 del migdia, a través de l'emissora municipal Ràdio Rubí (99.7 FM). En aquesta primera edició, es debatrà la problemàtica del bus nit N61 que aquest bloc ha anat recollint. Ara fa un any, ACR va presentar una moció al Ple municipal, que va ser recolzada per unanimitat. Tot i això, les millores encara no s'han fet realitat.

Dissabte, alguns rubinencs que s'han posat en contacte amb el programa donaran testimoni del que han viscut en pròpia pell. A més, Jordi Giménez (ACR) explicarà perquè van decidir-se a presentar aquesta moció i quines van ser les millores que es van reclamar ara fa un any: tres parades al centre ciutat, més freqüència, marquesines, pals informatius, millor senyalització i més seguretat. Finalment, el regidor d'Ecologia Urbana i Mobilitat, Manuel Velasco, respondrà a aquesta problemàtica i explicarà en primícia quines són algunes de les solucions acordades amb l'ATM i l'empresa Sarbus, autoritat responsable d'aquest servei i empresa concessionària, respectivament.

A més, el programa juvenil repassarà altres temes d'actualitat com ara la 39a Marxa de la Regularitat i l'Aventura que organitza el CER i la Fira de Sant Galderic, entre d'altres temes. Des d'aquesta temporada, el programa també s'emetrà en directe per Internet a través de la nova web de Ràdio Rubí que està a punt d'estrenar-se.

1 comentari:

Anònim ha dit...

felicitats pel gran programa que heu fet avui!