divendres, 11 de desembre del 2009

Ja pots escoltar l'Oasi Jove per internet

Dissabte a les 12 del migdia es va emetre a Ràdio Rubí (99.7 FM i radiorubi.fm) la darrera edició de l'any de l'Oasi Jove amb la presència de dos testimonis ben interessants i que van tractarar temes de cooperació, es parlarà de la consulta 13D i de La Marató de TV3, entre d'altres temes. Ja pots escoltar el programa al site de Ràdio Rubí.

En primer lloc el programa va entrevistar a Jordi Olivé, promotor del grup Facebook "Els rubinencs també volem votar a la consulta sobiranista" i que ja té gairebé 200 inscrits. En Jordi explica perquè es va decidir a crear aquest grup, parla del perfil dels inscrits i revela si té pensat organitzar una plataforma per organitzar aquesta consulta o no, després que el Ple ja va rebutjar fa unes setmanes la moció presentada per ERC. El programa també analitza el cas de Sant Cugat del Vallès.

D'altra banda, la biòlega Mireia Gascón també s'asseu a l'Oasi Jove. La rubinenca parla dels seus estudis a Holanda i a Costa Rica, on ha portat a terme el seu projecte sobre els efectes en la salut dels treballadors de la canya de sucre d'aquest país americà. El seu testimoni va ser molt interessant ja que ens permet conèixer de prop com ha estat la seva tasca en aquests ambdós països, a banda de descobrir moltes anècdotes interessants.

Finalment, els tertulians del programa debatran sobre la necessitat de redactar un pla d'oci a la ciutat i sobre La Marató de TV3, programa amb el qual l'Oasi Jove col·labora des de fa anys i que aquest any està dedicat a les malalties minoritàries.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En Rubí no merece la pena organizar esta consulta.. seguro que sale que NO, q es lo que tiene que salir. que asco de independentismo y de nacionalismo veo x mi ciudad, una ciudad que ha sido levantanda gracias a los ESPAÑOLES que han hecho de Rubí una ciudad decente. antes era una mierda pueblucho catalancito...

Lo que me ha gustado es la entrevista de la tia viajera esta... q quereis hacer un Rubinenses por el mundo o q? estaria bien pero seguro q en Rubi poca gente sale al exterior, no vaya a ser que se costipen

ruben ha dit...

Quina poca vergonya que tens!potser et sorprendies que de ben segur sortiria el sí, d'aquesta manera veuries que els catalans i no catalans que treballen i viuen a Catalunya veuen clar un independentisme i un millor futur per a tots, i molts espanyolitos com tu reflexionen i acaben veient-ho be o acaben marxarnt a l'espanya profunda!!!
Per cert Rubí ciutat decent amb gent com tu ho dubto....

Unknown ha dit...

Epa anònim, una mica intolerant el teu comentari, no ho creus?

Sort que tots els ESPAÑOLES que van venir al "pueblucho catalancito de mierda" no eren com tu.

Anònim ha dit...

Olé con el anónimo, vaya luces el tio...si no te gusta Cataluña vete, nadie ha pedido que se inunde nuestra tierra de gente como tú, si no te gusta lo que hay pues te vas a la españa profunda y todos tan tranquilos, allí podrás vivir hablando mal de Cataluña mientras vivis de nuestros impuestos.
Ah y por cierto si Rubí antes era según tú una mierda de pueblucho catalancito ahora con intelectuales como tú por desgracia se ha convertido en una ciudad de incultos, analfabetos y guarros, y seguro que tú y tu familia sois unos de los que ha contribuido más a ello, sólo hay que leerte para darse cuenta de la gran cultura que tienes.