diumenge, 22 de maig del 2011

22-M Resultats: El PSC guanya però perd 4 regidors. PP i CiU doblen resultats i es converteixen en 2a i 3a força


PSC: Gran batacada de Carme García. Es queden amb 8 regidors (-4) i perden més de 3.000 vots. L'actual alcaldessa no ha descartat el pacte amb PP en declaracions a Ràdio Rubí
PP: Espectacular pujada del PP de Mònica Querol. Passen de 3 a 6 regidors. 4596 rubinencs han confiat en ells (+1.908 vots). Ja són la segona força al Ple
CiU: Núria Climent aprofita la corrent convergent. Doblen la seva presència a l'Ajuntament (de 2 a 4 cadires al Ple). Guanyen gairebé 1.500 vots
ICV-EUiA: La coalició de Marta Ribas perd un regidor. Perden només 161 vots però això els fa perdre un regidor. EUiA mantindrà la seva presència al Ple.
ERC: Arés Tubau seguirà acompanyada al Ple. Esquerra manté els seus dos regidors i no nota tant el desgast de formar part de l'equip de govern. Perden 343 vots.
ACR: Es consolida el projecte d'Alternativa amb Vicenç Rabadán. Els independents mantenen els seus 2 regidors i podran ser la clau del govern. 144 nous votants.
En blanc: 1.079 rubinencs voten en blanc. Representa un 4,46% dels vots. L'any 2007 només 600 rubinencs van votar en blanc.
PxC: Plataforma es queda a les portes. La formació de Josep Maria Enguix no ha aconseguit superar el 5% de l'escrutini amb els seus 1.118 vots (4,62%).
C's: El missatge de José Abadías no ha quallat. Mals resultats de Ciutadans, molt lluny dels previstos. 886 vots, quatre menys que al 2007. 
FAVR: Tristos resultats de la formació veïnal. Eustaquio Rodríguez només ha rebut el suport de 285 persones i un 1,18% dels vots. 

50 comentaris:

Anònim ha dit...

Petjada ets un crack!!!Ara caldrà veure com queda el nostre estimat ajuntament....

Anònim ha dit...

Si em permeteu fer una travessa, basada amb fets històrics: governaran PSC, CiU i ERC, repetint la coalició de l'any 2003. La Carme Garcia no hi pot amb els d'ICV, que tinguem en compte van a la baixa (han perdut 1 regidor, s'ho mirin com s'ho mirin). I a la Garcia li convé tenir a prop els de CiU per fer intercanvis amb la Generalitat, sobretot el vergonyós afer del POUM, on no es pot permetre fer de nou el ridícul. ERC callaran i ho acceptaran, perquè a l'oposició -amb un PP triomfant- faria massa fred.

Salutacions de: Rubishow.

Ruben GV ha dit...

Jo tambè opto per aquest pacte de govern, no el veig malament, penso que la Núria sabrà escoltar i demanar a la Generalitat!!!Felicitats CiU!!!

Anònim ha dit...

Els partits que han perdut més recolzament són (per aquest ordre):PSC (-35,90%), ERC (-16,51%) i IC-EuiA (-8,63%)

El que han agumentat recolzment (per ordre)PP (65,22%% ) CiU(64,39%)i
ACR (6,28%)

Anònim ha dit...

RECTIFICO...

Els partits que han perdut més recolzament són (per aquest ordre):PSC (-35,90%), ERC (-19,26%) i IC-EuiA (-8,63%)

El que han agumentat recolzment (per ordre)PP (65,22%% ) CiU(64,39%)i
ACR (6,28%)

Anònim ha dit...

PxC no es que es quedi a les portes d´entrar. Rubí ha tancat les portes al neo-feixisme i aquesta és la gran notícia. Felicitats a la resta de grups que han aconseguit tenir representació, siguin quin siguin els seus resultats.

Anònim ha dit...

El pacte estable de rubí ha de ser PSC, CIU i ERC. És l'unica opció q donaria estabilitat, i a més, recolliria el sentit d'ideologia dispersa q els ciutadans han mostrat amb el seu vot.
Un tripartit rubinenc seria un gran error i la perdició de totes les formacions d'esquerres

Anònim ha dit...

Resultats MOLT HEAVIES!

Anònim ha dit...

Primer de tot felicitar la petjada per l'esforç de mantenir-nos informats en tot moment.

Em fa feliç que PxC no entri.
Que pugi tant PP em preocupa.
CiU ara té la oportunitat de fer alguna cosa de profit.
Bé per una formació no típica, ACR.
ERC i ICV es salven com poden.
Que el PSOE espabili o els queden els dies comptats...

A nivell espanyol (que malauradament encara és el que posa en els nostres DNI's) FA POR DE DEBÒ!!

Anònim ha dit...

Rubishow, si alguna s'ha de fer malament saps que estarà assegurat per la Garcia "la de capa caia"

Anònim ha dit...

la guanyadora, un cop més, l'abstenció. s'hauria de començar per aquí. per una altra banda felicitats a ACR per mantenir-se, endavant! :)

Anònim ha dit...

5 millones de paro , 8.000 en rubi, causantes psc, pp, recortes de sanidad, educacion.. ciu, y seguimos votandoles, quien me lo puede explicar ?. somos masoquistas ?. sigue ese bipartidismo, nos quejaremos , pero somos un poco raros. Aunque el que manda es el ciudadano, y las normas las montan dos.

Anònim ha dit...

Sí, és cert això de la García i la "carpa caía". Li han donat un bon clatellot; malgrat tornar a guanyar, ha perdut la tercera part dels regidors, que es diu aviat, eh?. I em pregunto: ¿no se n'empenedirà algun dia, encara que només sigui en la intimitat, d'haver-se tret de sobre al Jordi Peiró?

Rubishow.

Anònim ha dit...

Estoy con el antepenúltimo post... cómo puede ser que en Rubí con el paro que hay, las empresas que han cerrado/cambiado ubicación... (y algunas importantes), sigamos con el psc.... lo que también me hace pensar que por que sólo hemos votado el 48% (si no me equivoco), así creo que con la abstención se le da el voto a la susodicha... o es que en realidad no hay paro ni cierres de empresas en Rubí??? "IN-PRECIONANTE"¡¡¡¡

Juan Cobo ha dit...

Voté a Iniciativa ICV y luego me fui a tomar una cerveza súper fresquita.

Sobre el movimiento del 15-M, tras leer su último comunicado donde señalan que no van hacer nada, ni formar un partido político ahora ni nunca, sólo seguir de acampada por las plazas quejándose y esperando que alguien, no sé quién, les consigan lo que quieren, pues me ratifico en todo lo que pienso: es un movimiento de perroflautas y tontos que no va a conseguir nada pues no se atreven a actuar desde donde se cambian las cosas: desde dentro y con el voto del ciudadano. No tienen iniciativa: justo lo que se necesita para progresar. Lo de siempre con los modernetes: hablan y hablan y no hacen nada.

Anònim ha dit...

Ho has dit perfecte: perrosflauta!!!gent que es pensa que per estar asseguts a un plaça canviaran alguna cosa, aquests són els primers en queixar-se i els primers en passar d'anar a votar, ara que es fotin que tenim el que recollim novament. Rubí passa de votar però sempre queixant-se que els donin a tots!!!!
Endavant Nuria, ja era hora que entres a l'ajuntament una persona amb ganes de canviar Rubí amb respecte i seny!!!

Anònim ha dit...

l'augment de les dretes es degut als indignat's de rubí que si a part d'acampar votessin i ho fessin amb cap. aquest resultats serien molt mes positius! També vergonyós l'augment de vots en blanc, que enllóc de votar a un partit obert i de gent del poble com es alternativa, deixen el vot en blanc....hi han coses que no em poden entrar al cap.

puche2010

Anònim ha dit...

No és moment de cercar culpables en una situació molt més complicada que la de anar a votar o acampar a una plaça.
L'augment del vot a la dreta no és pas responsabilitat dels indignats. És de la propia classe política, que ens ha decebut a tots i ens deixa sense opcions plausibles. Si la gent vota a la dreta és com a càstic a uns politics, teòricament d'esquerres, que ho han fet tan i tan mal que només són acreedors al nostre rebuig. I la manera de demostrar aquest rebuig és votar a qui més mal pugui fer a l'esquerra: La dreta (nacionalista o no).
Al menys, els indignats estàn sortint al carrer, que és més del que estem fent molts de nosaltres...
I no pensem bestiesses. Ser treballador i de dretes, és com ser negre i del Ku Klux Klan. Això ho sap tothom.

marta ha dit...

primer de tot, gràcies a La Petjada pel seguiment informatiu de les eleccions.
En segon lloc, coincideixo que abans d'analitzar el resultat dels partits, cal reconèixer que la guanyadora d'aquestes eleccions ha tornat a ser l'abstenció.
I en tercer lloc, per a qui li interessi llegir un primer anàlisi dels resultats des de la visió de la cap de llista d'ICV-EUiA, us remeto a llegir el meu darrer post al bloc de campanya www.martaribas.cat

Anònim ha dit...

eso nuria cambia tu pueblo vecino pq donde vives en rubi? o en otro pueblo vecino...

Jo@net ha dit...

M'uneixo a la felicitació pel seguiment de la jornada per part de La Petjada de Rubí. Iniciatives com aquesta, personal i amb clara vocació de servei públic, son infinitament benvingudes.

Avui és jornada de reflexió també, però no només per la ciutadania sinó principalment pels partits. He llegit el post de la Marta, i me'n alegro que hagi fet aquest exercici. Tots els altres partits haurien de fer el mateix. L'abstenció, per a mí és la consequència a la manca de capacitat de crear il.lusió i sobretot, credibilitat.

Ahir a l'hora d'anar a votar però, sentia algún comentari de més d'un ciutadà que anaven a votar indignats "pa echar a Zapatero"... Quin nivell!!. Per això no ha de ser extrany que baixi el PSC i augmenti el PP com si de vasos comunicants es tractés. Perquè si no és això, què l'avala al PP en política local per haver pujat tant

Anònim ha dit...

Perquè dieu això de la Núria de canviar el poble veí?El poble veí no te gaire coses a canviar, potser la prepotència de la seva gent, però per la resta li dona mil patades a Rubí...Potser ens sorpren la Núria i comença a canviar la nostre ciutat com va dir ella a una entrevista observant els pobles del voltant i demanant consells de com fer les coses de la millor manera possible, això és fer política!!!
Un treballador potser perfectament de dretes quan està fins els collons de veure que l'esquerra no fa absolutament res només enganyar a la població, a més la dreta a pujat a tot l'Estat no només a Rubí, potser a Rubí no tant com en altres llocs!!!
Jo com a treballador no considero que CiU sigui de dretes, a més jo voto pels projectes del futur no si són de dretes o esquerres, sinó i en aquest cas el millor que sigui per Rubí i pels rubinencs!!!

Anònim ha dit...

Un futuro incierto, el 70% de los programas electorales son de los antiguos programas como el famoso Hospital, otra vez engañados, luego no os quejeis,mas impuestos, menos servicios es decir lo que pasa siempre.
Suerte

Anònim ha dit...

Continuant amb la reflexió de Jo@net, em sembla que el vot que ha pogut captar el PP és "pensat" amb les vísceres, no perquè l'historial d'aquest partit l'avali.

Ara, si es pensen que "castigant" a ZP a base de votar al PP arreglaran res, que es preparin. O és que de debó es pensen que les polítiques que posarà en pràctica el PP no seran les de fer feliços als mercats, dir amén a la senyora Merkel i fer retallades socials? El mateix que ha fet ZP.

Ah, sí, se m'oblidava. El que sí que faran diferent serà continuar agafant idees dels de PxC i continuar amb el discurs que si es té ma dura amb els immigrants (i, si pot ser, se'ls factura cap a casa seva), la crisi s'arreglarà.

Anònim ha dit...

Sr. Rubishow:
El problema de la Carme Garcia és la seva manca de cultura política i fins i tot democràtica. Jo com militant (dels que paga quota) em sento avergonyit de com funciona el meu partit. S'ha instal·lat una mena de dictadura a on opinar diferent suposa que et marginin i que et facin el buit. Les assemblees son vergonyoses, amb un nivell de debat molt baix. Quan s'ha de votar es fa a mà alçada per coaccionar els afiliats i sempre hi ha algú apuntant els noms dels que opinen diferent. Els regidors, els càrrecs de confiança i els treballadors municipals van obligats a les assemblees i pobre d'ells que voti en un sentit diferent al que dicta la dictadora. En fi, una vergonya en un partit "democràtic" al que s'ha marginat a molts afiliats i no es compte amb ells si no es per omplir butaques i autocars. Tenim ganes de que aixó canviï i ara la Carme García amb aquests resultats ha demostrat que estava equivocada i que no està a l'alçada (bé aixó ja ho sabiem des de feia temps).

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel comentari sobre com porta la Carme García el PSC de Rubí. Ben poc a afegir a la seva claredat, perquè vosté fa referència i amplia algunes coses sabudes, temudes i prou comentades per la ciutat. El que m'ha semblat vergonyós és llegir unes declaraciosn d'ella atribuint la pèrdua de 4 regidors a la tendència social actual al conservadorisme. En alguna mesura pot ser així, però li cal una gran dosis d'autocrítica (POUM, qüestionable funcionament del pacte de govern amb ERC, etc.).


Rubishow.

Anònim ha dit...

CARME AUTOCRÍTICA que n'heu perdut 4!!!

PSOE Rubí li cal potser un nou projecte i noves cares!

PSOE a Catalunya li cal més autocrítica! Dimissió de Jose Zaragoza, Iceta i Nadal!

Anònim ha dit...

que pasaría si en vez de pactar el psc pactara el pp con el ciu + icv+esquerras+alternativa????

Anònim ha dit...

Crec que el sistema democràtic actual només és un teatre perquè ens pensem que tenim algun poder de decissió, en comptes del control estamental hàbilment maquillat que tenim.

El comentari sobre el funcionament del PSC només n'és un exemple més de la realitat.

Anònim ha dit...

Jo penso que un govern dels PSC en minoria seria el més interessant i el més democràtic. Així, s'hauria d'anar negociant i pactant cada proposta, cosa que, si es fa bé, podria donar lloc a projectes més madurs, treballats i consensuats...ja veurem què fan.

Anònim ha dit...

Yo soy otro afiliado socialista y estoy totalmente de acuerdo con lo anterior. Carmen García debería poner su cargo a disposición de los afilidos y pensar más pronto que tarde en hacer las maletas.

Anònim ha dit...

Me parece bastante injusto el resultado de algunos partidos como ICV, he seguido la política municipal y creo lo han hecho bastante bien, sin embargo la gente ha ido a votar pensando en Zapatero y Rajoy, la gente debería de pensar que en Rubí las personas que representan a los partidos mayoritarios no tienen nada que ver, la Monica del PP no se merece el crecimiento de voto que ha tenido... la verdad me indignan los resultados a nivel municipal

Anònim ha dit...

pues a mi lo de ICV no me parece injusto.

Anònim ha dit...

És cert que els resultats no han estat justs si ho mirem per la feina feta. En aquest cas, el PP s'hauria d'haver quedat fora del consistori, ja que poques vegades assisteixen a comissions informatives, i d'altres reunions importants pel bon funcionament d'aquesta ciutat. Tampoc mai intenten explicar amb contingut la seva opinió sobre diferents problemàtiques de Rubí, i es limiten a agafar "parches" d'altres per fer ells una mica d'argument...això sí, són els més listillos i més eficients: els que menys feina han fet i els que més rendibilitat han tret. Aquest mandat pot ser un festival. La festa està servida!

Anònim ha dit...

Totalment encertat, aquest comentari sobre la (no) feina del PP a l'Ajuntament de Rubí. Són uns ganduls, però ara el vent els hi ve de cara i se n'aprofiten. I, ens agradi o no, és el que han de fer.


Rubishow

Anònim ha dit...

A l'anònim que diu ser militant amb carnet del PSC, una pregunta, si tan malament et tracten en el teu partit, si és tan injust, tan arbitrari i tan antidemocràtic, per què no retornes el carnet? No serà que et corroeix el ressentiment per no haver vist complertes les teves expectatives polítiques i ara et dediques a bordar el teu rancor per les cantonades i a llançar merda contra el teu partit i els teus companys, encara que això sí, emparat en l'anonimat? Veritat que no vaig molt desencaminat, senyor L.E?

Anònim ha dit...

con tanta gente en el paro en rubi no se como algunos pueden seguir votando a psc o a partidos de izquierdas. la gente parece masoca

carmen garcia deberia dimitir y espero que el pp les apriete

Anònim ha dit...

si los inmigrantes se fueran todos para sus casas ya veriais como se acsba con la crisis
pero seguid votando al psc o a partidos de izquierdas que de esta forma igual sois mañana vosotros quien os quedais sin empleo y haber si os gustaria

Anònim ha dit...

decepcionado con el resultado de las elecciones, como es posible que con el paro que hay siga saliendo la carmen garcia, es que no lo entiendo de ninguna manera, si esta señora nunca ha hecho nada por rubi ni nunca lo hara

Albert ha dit...

L'alcaldia s'ha de guanyar patejant el carrer, estan amb els veïns, coneixent els barris i les places, sabent quins són els problemes i escoltant possibles solucions de la gent que els pateix.

Senyors polítics: siguin una mica més humils i permeables a les propostes dels veïns. Siguin valents en defensar a la gent que representen davant altres administracions. facin ús del transport públic per veure si funciona bé o no, tractin de fer alguna cosa un diumenge a la tarda (anar al cinema o al teatre), tractin d'anar a sopar a un lloc diferent a un Frankfurt o intentin portar el cotxet del seu fill per les voreres envaïdes de cotxes.
Potser aleshores sabran què els passa als ciutadants als quals diuen representar

Anònim ha dit...

No puc resistir-me a afegir una proposta d'activitat "vida real" pels polítics locals en general: imaginin que no tenen cotxe o no el volen fer servir, i potser també que són una persona gran a qui li costa caminar, i vagin a l'Hospital de Terrassa utilitzant transport públic. Experimentin amb les dues opcions possibles. Prenguin nota del temps que han necessitat, des de la porta de casa seva fins a la de l'edifici de l'Hospital.

Què tal? Ja ens ho explicaran, oi?

Anònim ha dit...

Puestos a pedir, los vecinos que usamos el puente del ferrocarril que cruza la riera para ir a la estación de los ferrocarriles o al centro quisiéramos ver a los políticos que piensan tanto en nosotros una vez cada 4 años en cómo se las apañan para cruzarlo un día que llueva: charcos donde te mojas los pies sí o sí, no nos podemos cruzar con otro peatón porque no cabemos en el puente con los paraguas abiertos, el tren pasando a escasos 50 cm, las madres que llevan el cochecito del bebé haciendo malabares para llegar al puente,…
Quienes vivimos más allá de la riera (aunque también es Rubí) quisiéramos dejar de ser considerados ciudadanos de 2ª en una ciudad que nos ha tenido marginados históricamente.

Anònim ha dit...

Srs. Socialistes, potser aquí no és lloc per discutir les seves tensions internes. Amb llibreta o sense, amb apuntador o no, l'assemblea del seu partit o qualsevol reunió podria ser un bon lloc per discutir-ho.
Diuen que entorn una taula tot és més senzill.

Anònim ha dit...

Aqui siempre quejándonos de todo....¿pero que haceis vosotros para que se os escuche oficialmente?

Siempre hay gente quejándose de que los políticos sólo se dejan ver una vez cada 4 años y que luego hacen lo que quieren..pero la ciudadania es igual: se piensa que con votar una vez cada 4 años ya han cumplido (y la mitad de la población ya ni va a votar) y luego que los políticos se lo hagan todo..¿sabeis lo que es la carpeta ciudadana? UTILIZADLA, ¿sabeis lo que es un impreso oficial para hacer una queja? UTILIZADLO, ¿sabeis lo que es reunir firmas entre los vecinos y presentar una instancia? HACEDLO...y así todo, no puede ser que la gente se queje de boquilla y luego no hace nada por mejorar nada, sino que además encima hace todo lo contrario: ensucia las calles, aparca donde le da la gana, paga en negro, hace mal uso del espacio público, etce etce

Nos mandan imágenes de lo que somos los que votamos, nosotros en sus puestos haríamos lo mismo. Es lo que tiene esta sociedad de vagos e incultos.

Luis Escamilla ha dit...

Acabo de entrar por aquí.Pues me encanta ver todo lo relacionado con la política en Rubí.Leyendo los comentarios existe uno,anónimo por cierto,que creo que puede referirse a mi persona. Un vil personaje amparado en el anonimato que acaba diciendo que eso lo puede haber escrito un tal L.E.. Eso es totalmente falso y aunque me solidarizo con muchos comentarios ninguno de ellos son mios siempre siempre he hablado a la cara como debe saber el o la sinvergüenza que se refiere a mí. No tengo miedo a nada voy de frente y por derecho,así he ido siempre,he hablado donde debo de hablar no como muchos que se esconden en el anonimato.
El personajillo/a que se refiere a mí cree como el ladrón que todos son de su condición.
Seguro que tendrá que defender algun puesto. Y seguramente pensará que nadie más puede pensar como yo. Por lo visto no estoy solo.
Un saludo al cobarde que se esconde en el anonimato.

L.E.

Anònim ha dit...

La cobarde que se esconde tras el anonimato es la secretaria de comunicación del psc

Luis Escamilla ha dit...

No lo creo, de todas maneras, me parece increible que relacionen unas opiniones con mi persona. Yo es el primer escrito que hago en este blog, y las insinuaciones me caen fatal, pues son falsas y quien me conoce sabe que voy de frente. Otra cosa es que coincida con algunas opiniones, como creo que hay mucha gente que lo hace, pero no da la cara. Ah y por cierto no rehuso cualquier tipo de debate politico.

Anònim ha dit...

Apa, embolica que fa fort! Jo no he escrit res! Esta clar que hi ha persones que tenen ganes de desestabilitzar i es molt facil acusar, mentint i en l anonimat.
La secretaria de comunicacio del psc.

P.F. ha dit...

Jo tampoc crec que l'escrit d'abans sigui de la secretària de comunicació del PSC, escriu amb massa faltes d'ortografia!!! Impostora!!!

Està
és
fàcil
secretària
comunicació

i segur que me'n deixo...

Anònim ha dit...

La secretària de comunicació del PSC? Si nen, aquella dona que té un pis de protecció oficial a Sant Cugat (li sembla poca cosa Rubí) i el POUM ha requalificat la finca dels seus pares a Ca n'Alzamora. Tot per la pasta!