diumenge, 14 de febrer del 2010

RubíPlanet, es reestrena

A Rubí hi ha molts blocaires i RubíPlanet és la millor manera de seguir l'actualitat de la rubisfera per no perdre's ni un detall de les actualitzacions més interessants. Ahir dissabte, el creador d'aquesta iniciativa, Lluís Martí, va estrenar la nova etapa de l'agregador de blocs, que a partir d'ara utilitza el feed aggregator Moonmoon. Aquest nou model de RubíPlanet evitarà els problemes que es tenien fins ara amb alguns blocs de la ciutat i té una imatge més atractiva.

A dia d'avui, es troben 37 blocs vinculats a aquest portal. La única condició és que el bloc tingui una vinculació amb la nostra ciutat. En aquest llistat, que va variant amb baixes i altes, trobem polítics, blocs de programes de Ràdio Rubí, blocs personals de rubinencs, blocs de grups d'amics de la ciutat, esportius o d'associacions i entitats del municipi, entre d'altres.

Si algun rubinenc desitja vincular el seu bloc a RubíPlanet pot fer-ho enviant un correu al seu administrador. Qui ho vulgui, també pot subscriure's al RSS de RubíPlanet.

Com a blocaire rubinenc vull donar les gràcies al Lluís per continuar oferint aquest gran servei a la ciutat, punt d'unió de molts rubinencs interessats en la seva ciutat!

5 comentaris:

Lluís Martí ha dit...

Gràcies a tu per aquest article i a tots aquells que continuen participant a RubíPlanet.

Salut!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb La Petjada: és un molt bon servei el que ofereix Rubiplanet. Amb un cop d'ull pots veure quines novetats hi ha als blocs dels rubinencs/es. I en un moment de poc temps per tot com l'actual, s'agraeix tenir un mitjà àgil per informar-se de què passa a la ciutat.
Felicitats pel nou format!

Arés

komotu2003 ha dit...

Rubiplanet nos dió la oportunidad de conocer nuevos blogs de gente de Rubí.

Nosotros como bloggers de Rubí, queremos felicitar la labor que hace Rubiplanet.

Viva Rubiplanet

Anònim ha dit...

Evidentment, enhorabona a Rubiplanet, la seva tasca cohesionadora ha estat i és immillorable.

Però a mi m'agradava més el disseny d'abans.

Joan

Lluís Martí ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!