diumenge, 7 de febrer del 2010

Un dels protagonistes de l'APM és de Rubí

Avui La petjada de Rubí es fa ressò d'una curiositat. Segons apunten alguns rubinencs, un dels personatges més característics del programa de TV3 Alguna pregunta més? podria ser de Rubí. Així doncs, aquest home, famós per les frases "es de ser inútiles" i "mira si es buena persona" és de la ciutat ja que se l'ha vist passejar per Rubí. Desconeixem el seu nom i on resideix, però algú més l'ha vist per Rubí? Aquest home és un personatge habitual de l'APM?, programa líder de la nit dels dimarts i dels diumenges a la tarda. La considerable audiència del programa explica perquè aquest home és tant conegut actualment i perquè és habitual escoltar alguna de les frases d'aquest home, o d'altres personatges de l'APM, en les converses diàries.

Aprofitant l'ocasió, La Petjada us pregunta: veieu habitualment per Rubí algun personatge conegut?




14 comentaris:

Anònim ha dit...

hahahahaha

vas a flipar!!!

Juan Salvador Gaviota ha dit...

Todos los veranos disfruto mucho yendo a los Jijonencos en la Plaça Nova, detrás de la Plaça Constitució.

Disfruto cuando me cobran de manera abusiva por un helado, pero ese amigos no es el tema.

El tema es que uno de los camareros que había allí, es ahora uno de los reporteros del corazón de Antena3. En "Sé lo que hicisteis", se meten mucho con él, porque es muy cansino. Y en muchas ocasiones roza el ANALFABETISMO.

Y luego, creo que se merece un post entero un muchacho que participa en MUJERES HOMBRES Y VICEVERSA, puesto que tb es de Rubí. Y de pequeño jugaba con él en el parque.

SIEMPRE SOSPECHÉ QUE LA GENTE DE RUBÍ ERAMOS DE UNA RAZA SUPERIOR, pero gracias a dios, estoy comprobando que es verdad. Viva Rubí.

Anònim ha dit...

Jajajaja!!
Increible si es de Rubí este hombre.

Y en Sálvame el otro día salió un chaval que iba al DUC!!

M'agrada Rubí!

Anònim ha dit...

ya veo el nivel de gente que se hace famosa en Rubí...no tendremos a un escritor famosos o a un investigador no. Que pena mas grande!!!!

Anònim ha dit...

Senyor de La Petjada: quina falta de rigor i de responsabilitat, escampant rumors i temes sense confirmar. No sé si ha anat mai a la Facultat de Periodisme, però de ben segur que tindria un suspens enorme.

La petjada ha dit...

1. Gràcies per visitar "La petjada de Rubí"

2. L'objectiu d'aquest post no era fer una tesi doctoral sobre aquest home ni escampar cap rumor, simplement tractar un tema més "divertit" o menys "transcendental" en aquest bloc... No cal que tot siguin temes de caire seriós, oi?

3. Actualment estic estudiant Periodisme a la universitat, però tot i que hagués estudiat Medicina, Història de l'Art, Electricitat o fós botiguer (per posar 4 exemples qualsevol), podria escriure aquest bloc o el que volgués (com fa molta gent, conegut amb el nom llibertat d'expressió)

4. Aquesta informació sí que està "confirmada". A la facultat ens han explicat que un periodista ha de tenir fonts per confirmar una notícia i ens han dit que si tens 2 fonts diferents i no relacionades entre sí, podria ser suficient. En aquest cas, en tinc 3.

5. Així doncs, li torno a donar les gràcies per visitar i comentar en aquest bloc però espero haver-li donat resposta a perquè no estic d'acord en que se m'acusi de "falta de rigor i responsabilitat", ja que ni era la meva intenció ni crec que sigui el cas. De totes formes, tothom es pot equivocar, no?

Anònim ha dit...

Home,

és una entrada divertida, però potser no cal ser tant "destroyers". A Rubí, com a tot arreu hi ha gent de tot, ni millors ni pitjors, diferents.

També tenim personatges importants, en l'àmbit polític, mèdic,... però el que passa és que potser no són camps tant mediàtics com els programes "basura" que fan a la televisió.

Anònim ha dit...

Senyor de La Petjada: les seves explicacions no em convencen gens. I a més, unes explicacions tan llargues sempre denoten inseguretat i massa voler justificar uns arguments innecessàriament.
Ah! I la rigorositat i la responsabilitat no estan renyides en absolut amb els temes menys seriosos. Això, també ho ha d'aprendre.
Esperant que n'hagi pres bona nota, d'aquests consells, acabo aquí aquesta minipolèmica.
Adéu!

Anònim ha dit...

¡vaya gilipollas este tio!

¡Petjada no le hagas caso! Inútiles, fuera!

La petjada ha dit...

Que tothom es calmi! La veritat és que jo no volia encetar cap polèmica, al contrari. Aquest és un espai on totes les opinions són benvigudes (sempre i quan es faci amb respecte i educació).

Anònim ha dit...

Oye, tío, sin insultar, ¿eh? Que yo no he insultado a nadie. A ver si aprendes modales, que si tu único argumento es el insulto, ¡cómo debe ser tu enanez mental!

Senyor de La Petjada: ja veig quin nivell d'educació i debat tenen alguns dels seus lectors. Que li aprofiti!

Anònim ha dit...

Jo trobo que el senyor de la petjada es un senyor amb uns nivells de coneixements molt alts, una persona respectuosa i molt tolerant. Els seus posts de vegades són seriosos i de vegades són més distesos, però la veritat és que ens fa gaudir a tots. Crec sincerament que és una persona amb una prometedora carrera periodística i trobo molt inapropiat emetre aquests judicis sobre els seus escrits.

ruben ha dit...

No val la pena perdre el temps contestant a aquesta persona. No contesteu i punt, si ha entrat al blog és perque ho veu interessant com tots els que entrem i opinem, mai criticant la notícia. Gràcies Petjada per les ganes de saber fer periodisme. Segur que des d'aquest blog s'han fet moltes millores per a tots, perque de ben segur que els polítics entren i veuen el que demanem en especial a l'Arés Tubau. Gràcies!!!

Anònim ha dit...

Petjada, sembla que hi ha algú a qui li agrada sentenciar grans veritats. Siusplau preneu tots nota:

1) Mai poseu res a un blog si no ho teniu sigant per notari,

2) No doneu explicacions, semblarà que us esteu justificant en excès i per tant delatareu la vostra inseguretat

3)l'APM és un programa basura (Merda, veig programes basura! Juro que només veuré els documentals del 33)

Pel que fa al tema polític:

1) Poso en dubte lo de "grans polítics" de la ciutat, darrerement costa veure bons polítics, i no entro en temes ideològics (però és clar, això és una opinió personal i per tan discutible)

2) Entre veure el que es demana, i fer algo per solucionar-ho, hi ha una gran diferència. Potser el Sr. Petjada ens pot donar alguna pista de quin polític o política de la ciutat ha fet alguna cosa per allò que hi ha escrit en aquest bloc, jo no en sóc un gran seguidor, tot s'ha de dir, però em sorprendria gratament tenir algun resultat favorable pels il·lustríssims dirigents de l'administració de la ciutat. De moment perden per golejada.