dimarts, 20 d’abril del 2010

Wiracocha apadrina el projecte "Con-cierto Sentido"

Dijous 22, els alumnes de la Serreta reflexionaran sobre les dificultats de les persones amb mobilitat reduïda. També hi haurà un concert
Els alumnes del CFGS d'Integració Social de l'IES La Serreta han iniciat el projecte "Con-cierto Sentido", amb l'objetiu de sensibilitzar els rubinencs sore les dificultats amb les que es troben les persones amb mobilitat reduïda. Així doncs, el projecte vol crear impacte social, donar a conèixer la tasca dels integradors socials i treballar la inclusió social des del mateix institut, fent xarxa entre diferents col·lectius.
Dijous 22 a la tarda, els joves estudiants celebren l'inici d'aquest projecte amb un seguit de propostes obertes a tothom. A partir de les 17h s'iniciaran diverses activitats, on destaquen algunes dinàmiques dirigides pels mateixos estudiants. A l'hora del berenar es repartiran pastissos i xocolata, el·laborats pels alumnes del CFGM Sociosanitari i del CFGS d'Educació Infantil, companys col·laboradors de la jornada. Finalment, cap a les 19h està previst el concert en directe de la banda de rumba rubinenca Wirakocha.
Al bloc de Con-cierto Sentido es poden seguir els últims detalls d'aquesta jornada i accedir a més informació del projecte.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!
El concert serà a les 19 hores!

Anònim ha dit...

creo que no es a los rubinencs a los que tienen que concienciar con los problemas de las personas con movilidad reducida sino a nuestra sra. alcaldesa, yo le diria que se sentase en una silla de ruedas e intentara pasear por Rubi, ya es dificil para las personas que no tienen ningun impediemento, no quiero ni imaginarme para los que lo tienen,

Anònim ha dit...

Algú va estar-hi?
Es veu que va estar prou bé, m'ha dit una amiga que els organitzadors eren alumnes i que van estar fent dinàmiques per tothom i jocs a més a més dels Wirakocha.