diumenge, 27 de febrer del 2011

Alternativa Ciutadana estrena una nova imatge

>> La formació d'independents deixa enrere el logotip dels últims vuit anys i renova la seva imatge amb nou logo i nou eslogan
Si fa una setmana coneíxem que Núria Climent serà la nova candidata de Convergència i Unió a la ciutat, aquesta setmana el partit local Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) ha presentat la seva nova imatge després de vuit anys amb un logotip verd fet a partir del mapa de la ciutat. El nou look està molt relacionat amb les noves tecnologies i per aquesta altra manera de fer política. Per això, Alternativa juga amb la tecla Alt dels teclats com a nou logotip i utilitza un nou eslogan: Fem un reset a la política. La voluntat del partit a partir d'ara és potenciar la paraula "Alternativa", la que més caracteritza al partit i nom pel qual més es coneix la formació. A més, això els permet diferenciar-se d'altres partits que utilitzen el terme "ciutadans".
Per a ACR, un dels objectius principals és poder comunicar amb facilitat i compartir les seves idees amb la ciutadania, i anima a tots els rubinencs a participar en la política municipal i poder enriquir així el moviment social de la ciutat. ACR enfronta aquests comicis electorals com els de la consolidació. Després de dues legislatures amb dos regidors en cadascuna, Alternativa és cada cop un partit més conegut a la ciutat. Tot i això, i seguint la seva filosofia, no gastarà més de 9.000 euros en aquesta campanya, segons va comunicar recentment. El proper 18 de març es donarà a conèixer la seva llista, que tot sembla que anirà encapçalada per Jordi Simó i Vincenç Rabadan.

>> Albert Rivera assistirà la presentació de Ciutadans a Rubí
Aquesta setmana també s'ha fet públic que Albert Rivera, president de C's i  diputat del Parlament, assistirà a la presentació de la llista de Ciutadans a la nostra ciutat. L'acte tindrà lloc el proper 2 de març a les 19.30h a l'auditori del Rubí+D.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

toma propaganda politica en toda regla

Anònim ha dit...

El subtitularan quan parli en català?

Anònim ha dit...

esta xula!

Anònim ha dit...

menos logos y mas ideas

Anònim ha dit...

joder..., será que estos no tienen ideas..., ya les gustaria a los otros partidos políticos... (o no)

Anònim ha dit...

perdón: menos logos y mas BUENAS ideas

Anònim ha dit...

Son mucho mejores de las que tú tendras nunca...

Anònim ha dit...

Puff, el que fue a hablar...si hacer ese cutre-logo y hacer ese juego de palabras con la tecla ALT y antes con el mapa de rubi, te parecen buenas ideas, el problema mental lo tienes tú que no sabes separar una buena idea de una buena tontería.
Quizá sergio si haya tenido una buena idea ... IRSE.