diumenge, 20 de febrer del 2011

Es busquen Voluntaris per la Llengua

>> Ja s'han iniciat els preparatius de la catorzena edició dels Voluntaris per la Llengua. Rubí confia en tornar a repetir l'èxit d'edicions anteriors
Fa uns dies, el Servei de Català de Rubí va organitzar a l'Ateneu l'acte de clausura de la tretzena edició del Voluntariat per la Llengua. Ara, ja s'han posat en marxa per tal d'aconseguir de nou bones dades de participació en la catorzena edició, que s'iniciarà durant el proper mes de març. Durant aquests dies, aquelles persones que estiguin interessades en participar-hi, ja sigui com a voluntaris o com a aprenents, han de posar-se en contacte amb el Servei: 93.697.54.05 o vxl.rubi@cpnl.cat.
L'objectiu del programa "Voluntariat per la llengua" és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural. El mínim compromís que es demana és una participació de 10 hores: 1 hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de la inscripció de les persones al programa, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats.  Totes les persones que participen en el programa ho fan d’una manera desinteressada.

1 comentari:

Yáiza ha dit...

Sempre he trobat molt i molt interessant això de les parelles lingüístiques. Mai m'hi he posat perquè el "no tinc temps" és l'excusa perfecta... però no ho sé, potser aquest cop m'animo!! Ara m'ho miraré.