divendres, 16 de setembre del 2016

El Cicle Gaudí de cinema català s'estrena amb gran èxit a La Sala i amb un interessant col·loqui

>> La projecció d'El Rei Borni ha reunit un bon nombre de rubinencs al teatre municipal i als actors Alain Hernández i Betsy Túrnez

Els rubinencs han respost molt positivament al nou Cicle Gaudí, el nou circuit estable de cinema promogut per l'Acadèmia del Cinema Català. Aquest dijous, Rubí i onze municipis catalans més, han donat el tret de sortida a aquesta nova proposta, que s'ha estrenat de forma simultània amb la pel·lícula El Rei Borni.

En el cas de la nostra ciutat, La Sala ha registrat una molt bona afluència de públic, que des de les 21h i fins mitjanit ha pogut gaudir de la projecció de la pel·lícula catalana i un col·loqui posterior amb dos dels actors protagonistes: Alain Hernández i Betsy Túrnez. El paper dels Mossos i els antivalots, el dret a manifestar-se, la violència en les manifestacions, experiències personals de persones del públic i un debat sobre bons i els dolents han estat els ingredients del posterior debat sorgit al pati de butaques entre públic i actors.

La propera pel·lícula del Cicle serà Cerca de tu casa, d'Eduard Cortés, i amb Sílvia Pérez Cruz, Oriol Vila, Lluís Homar, Adriana Ozores, Ivan Massagué, Iván Benet i Manuel Morón com a caps de cartell. La projecció es farà el dia 20 d'octubre a les 21h.

Alain Hernández i Betsy Túrnez a La Sala. Foto: Twitter