dijous, 15 de setembre del 2016

L'Arran de Font torna dissabte a la font de Sant Muç amb un concert de Cesk Freixas

>> A l'activitat de Rubí d'Arrel i Òmnium Cultural també es llegiran diversos textos de Ramon Llull

L'Arran de Font, previst inicialment per al 23 de juliol passat, va haver de suspendre's per la mort d'una persona de la masoveria de Sant Muç. Ara, els organitzadors reprenen l'activitat amb una nova data i l'anunci del concert del cantautor Cesk Freixas, que actualment resideix a Rubí.

Cesk Freixas oferirà un recital a l'Arran de Font 2016.
Aquest dissabte 17, a les 20h, la plaça del Doctor Guardiet serà l'inici del recorregut fins a Sant Muç, on s'espera que el grup arribi a les 21h. A partir d'aquest moment es farà un sopar popular i lectures de Ramon Llull, coincidint amb la celebració de l'Any Llull durant aquest 2016. Després, els participants podran gaudir d'un concert de Cesk Freixas. Com sempre, hi haurà servei de bar i la possibilitat d'adquirir els ja clàssics Mulladets de Sant Muç.

Recordem que l'activitat va néixer l'any 2012 amb l'objectiu de dinamitzar un entorn poc conegut entre els rubinencs: la font de Sant Muç, que tot just en aquell moment s'havia recuperat i restaurar. Els organitzadors lamenten que quatre anys més tard, de la font encara no en ragi aigua.

L'organització de l'activitat recomana als assistents portar calçat i roba adient, sopar, lot o frontal i estovalles per al pícnic a terra.