dilluns, 11 de març del 2019

Carme García Lores forma part de la candidatura del PSC al Congrés

>> L'exalcaldessa de Rubí és la número 15 de la llista socialista per Barcelona

El Consell Nacional del PSC ha aprovat aquest dilluns a la tarda les candidatures a les eleccions generals i a les eleccions al Parlament Europeu que se celebraran el 28 d’abril i el 26 de maig respectivament.

Carme García Lores. Foto: Ajuntament de Rubí
La candidatura a les eleccions generals que encapçalarà la ministra del Govern d’Espanya i secretaria d’Impuls Federal de PSC, Meritxell Batet, incorpora un 50% de renovació entre els 20 primers llocs a la circumscripció de Barcelona. El número dos serà Francisco Polo, Secretari d’Estat per a l’Avenç Digital, i tancaran la candidatura la filla de l’exministre Ernest Lluch, Eulàlia Lluch, i el president de la UGT de Catalunya, Matías Carnero. Manuel Cruz encapçalarà la candidatura al Senat per Barcelona.

Als rubinencs, però, hi ha un nom que els sonarà molt: Carme García Lores. L'exalcaldessa de Rubí torna a la política activa formant part de la llista socialista per Barcelona en el número 15, tot i és que una posició amb què fa difícil imaginar-se García Lores al Congrés. L'any 2016, el PSC va obtenir 5 diputats a la demarcació de Barcelona, uns resultats que podrien millorar enguany segons els sondejos.

Carme García Lores va ser alcaldessa de Rubí durant tres mandats consecutius (juny 2003-juny 2015), diputada de la Diputació de Barcelona (juny 2003-juny 2015) i diputada al Parlament de Catalunya en un breu període (juny 2015-octubre 2015). Actualment milita al PSC a Barcelona i treballa a la Fundación Aíto García Reneses com a relacions públiques. També manté un estret vincle amb el món de les energies renovables: treballa com a consultora autònoma i és la responsable institucional de la consultora N2E. També és secretària de la junta directiva de l'associació Fòrum Ecològic, vocal de la junta directiva del Col·lectiu per a un Nou Model Social  i Energètic Sostenible, així com membre del consell assessor de la Fundación Biodiversidad, depenent del Ministeri per a la Transició Energètica.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sí senyor!! Renovació de la llista electoral amb gent que porta tota la vida vivint de la política i ni tant sols té formació i/o experiencia laboral fora de la política. Seguim així!