dimecres, 15 de gener de 2020

Els Premis Arkam de projectes audiovisuals tindran una segona edició

>> L'organització ja ha començat a rebre els primers treballs

El teatre municipal La Sala acollirà el pròxim 28 de març la segona edició dels Premis Arkam, una iniciativa impulsada pels membres de l’InFest, el Festival Internacional de Curtmetratges de gènere fantàstic, terror i freak. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar visibilitat a projectes audiovisuals del Vallès.

La primera edició d'aquest certamen va ser tot un èxit, ja que més de dues-centes persones de la comarca van acostar-se fins a la nostra ciutat per gaudir d'un passi de projectes audiovisuals molt variat. El jurat va decidir que el primer premi fos per a Clandestí, un curtmetratge dels santcugatencs Joan Ramon Armadàs i Ivan Mulero.

Els treballs ja es poden presentar i poden ser de qualsevol gènere, format i durada. Un dels pocs requisits és que els realitzadors siguin de la nostra comarca. Un jurat especialitzat concedirà el premi a Millor projecte del Vallès 2020, que te una dotació de 150 euros. A més, si la peça és del gènere freak, fantàstic o terrorífic, tindrà accés directe a la selecció final dels premis Infest 2020.

Durant la gala dels Premis Arkam, els productors de les obres escollides podran conversar sobre el seu projecte amb el públic assistent i compartir experiències amb altres cineastes del Vallès. Les bases dels Premis, així com el full d'inscripció, ja es poden consultar a la pàgina web de l'Infest.