dimecres, 2 de febrer del 2022

El mestre rubinenc Raül Cabús presenta el seu primer llibre educatiu sobre aprenentatge manipulatiu

>> L'acte tindrà lloc el 9 de febrer a la biblioteca municipal

El proper dimecres 9 de febrer, a les 18h, tindrà lloc a la Biblioteca Mestre Martí Tauler la presentació del llibre Aprendizaje manipulativo. Cómo educar a través de la acción. És el primer llibre educatiu escrit pel mestre rubinenc Raül Cabús. L’obra, publicada per l’editorial Sar Alejandría, forma part de la col·lecció Didáctica.
El llibre presenta d’una manera pràctica, i des de la realitat de l’aula, diferents propostes d’aprenentatge que es poden dur a terme a qualsevol aula conjuntament amb diferents pràctiques metodològiques per ajudar-ho a fer possible. D’aquesta manera, Cabús proposa un aprenentatge més vivencial i significatiu per als infants fent-los partícips i protagonistes del seu propi aprenentatge.

La presentació del llibre anirà a càrrec del periodista de TV3, Rubén Cabús, que conversarà amb l’autor sobre el procés de creació. En acabar l’acte, Raül Cabús signarà exemplars als assistents que ho desitgin.

El llibre Aprendizaje manipulativo. Cómo educar a través de la acción es podrà adquirir el mateix dia de la presentació. També es poden reservar exemplars a través del formulari que trobareu a la pàgina web www.petjadesdemestre.cat. Pròximament, els llibres també es podran comprar a la pàgina web de l’editorial i a través de les xarxes socials de l’autor @petjadesmestre.