diumenge, 7 de setembre del 2008

Indignació dels veïns del carrer Parellada

Avui l'Anna i la Maria s'han posat en contacte amb La petjada per fer públic el que els hi ha passat a una d'elles i a alguns altres veïns del carrer Parellada, a la plana del Castell.
Avui diumenge, quan l'Anna ha anat a buscar el seu cotxe al davant de casa, s'ha trobat amb una multa de 90€ feta per la policia local. En aquesta nota es deia que el seu vehicle estava estacionat en un lloc on està prohibit fer-ho. La seva sorpresa recau en el fet que fa temps que aparca el seu vehicle en aquest carrer, com fan la resta de veïns. La seva, però, no era la única multa. Tota la filera de cotxes tenien la mateixa multa de la policia.
Després s'han fixat que un nou senyal alerta de la prohibició d'aparcar al carrer. Els veïns denuncien el fet que ningú els hi va avisar d'aquesta prohibició i que deu fer molt poc que aquest senyal és allà, ja que ningú s'hi havia fixat. Per això, els veïns recorreran aquesta denúncia.


*Si tens alguna notícia, denúncia, fotografia interessant... no dubtis en contactar amb "La petjada..."

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic a favor de la illa de vianants permanent al centre del poble, ara sí, no hi ha dret que treguin places de aparcament al centre (si aceptamos la plana del castell com a centre) o barris/llocs situats aprop del centre.....

Crec que molta gent de Rubí no disposa d'aparcament propi... i no té més opció que deixar-lo aparcat al carrer.

Conec la zona de la plana del castell..... i els carrers són estrets.... potser no és un lloc adient per aparcar ni carrer parellada, ni el del castell, ni el del molí... però si treiem aquestes places.... no es podria adequar la part de darrere del castell com un aparcament públic i gratuït?!?

Per si llegeix algú aquest comentari i arribi al final... si us plau... que no es prenguin unes mesures si no hi ha una solució...

Anònim ha dit...

No volieu illa de vianants? Doncs, us ho teniu ben merescut. A pagar zona blava, multes i el que vingui.
A veure si apreneu d'una vegada, els progres, que en aquesta vida no hi ha res gratis.

Anònim ha dit...

Això no és res. Prepareu-vos per quan s'hagi de pagar al I+D i a l'Escardívol. A mí em fa gràcia que la gent d'aquesta ciutat sigui tant ingenua. Que no veieu que la illa la fan perquè és una cosa que queda "bé" fer-la, és políticament correcte i no costa gaire diners. Però clar, construir nous aparcaments...això sí que és car...Bendita inocencia!

Anònim ha dit...

1) Que l'ajuntament dugui malament la implantació de l'Illa no vol dir que el projecte sigui dolent.
2) No entenc això dels progres, que per cert ho he llegit força cops...no crec que voler una zona a la ciutat lliure de fums i soroll on poder passejar sigui una cosa de progres. De fet els nostres avis ho havien vist així, no?
3) La illa també és una qüestió de salut. Els cotxes que circulen pels nostres carrers deixen anar unes particules durant la combustió conegudes com a PM2.5 i PM10. Aquestes estan directament relacionades amb un augment de risc de patir malalties cardiovascular i respiratòries entre d'altres. Per tant, la població de Rubí, amb la illa, té un espai més o menys lliure de fums (i sorolls també, per cert) on poder passejar i descansar.

Continuo dient: qualitat i no quantitat de vida!

Au, salut a tothom!

Mireia

Anònim ha dit...

Hola!
Estic d'acord que la illa de vianants és potser més saludable per la majoria de la població, sobretot pels que viuen allà,però el que no pot fer l'Ajuntament és posar-la d'un dia per l'altre sense posar itineraris alternatius, places d'aparcament,etc.
Ells l'han posat i a sobre de les molèsties ocasionades,hem de pagar el sou dels vigilants que han posat permanentment a les cruïlles que ni coneixen la nostra ciutat.

Vaig preguntar a un dels vigilants l'itinerari alternatiu per poder arribar a casa d'uns amics perquè hi duia la meva àvia que no pot caminar massa i no em va saber donar una solució, ja que ni sabia on era el carrer.La qualitat de vida serà per tu,però no crec pas que ho sigui per la meva àvia!

I ja veurem d'aqui un temps si els comerciants n'estan tan contents, quan la gent prefereixi anar a comprar a l'Eroski de Sant Cugat perquè allà troben de tot i poden aparcar sense haver de pagar la zona blava, perquè d'aqui dos dies ja tindrem zona blava tant a l'Escardivol com a l'I+D.

Les coses s'han d'estudiar ben estudiades abans de fer res i buscar la millor manera d'implantar-les i aquest ajuntament deu tenir molts caps pensants però no en treuen massa suc.
Potser ja els convé!!!

Pel que fa al C/Parellada, crec que si es fan canvis en la senyalització s'hauria d'informar als veins.No crec que sigui tan car,escriure una nota i deixar-la a les bústies dels veins o en els parabrises dels cotxes aparcats.
Per fer propaganda de lo bé que governen si que passen la revista per les bústies!!!

Indignada estic amb aquest Ajuntament de Pacotilla!!!
Jo no els vaig pas votar, però pensava que amb el canvi de partit al govern les coses anirien a millor i està vist que anem a pitjor!

Au, salut a tothom i sobretot paciència!

Jordi Peiró ha dit...

Als veïns del carrer Parellada:
Si vostés entenen que s'ha actuat de manera incorrecta i injusta amb la senyalització, demanin la revisió de les sancions per instància adreçada a la meva atenció i tractarem les seves reclamacions raonablement. Salutacions.
Jordi Peiró

Anònim ha dit...

Doncs, ara a xupar el fum dels autobusos que tornaran a passar pel centre, atravessant l'illa de vianants, i a pagar més zona blava!