dilluns, 1 de setembre del 2008

Rectificació web Ràdio Rubí

Avui 1 de setembre tornem a la vida diària! Ja s'han acabat les vacances... i comencem rectificant una informació que vam publicar el passat dijous. Com molts ja debeu saber, Ràdio Rubí està a punt d'estrenar una pàgina web on poder escoltar els diferents programes en directe o en versió podcast, a banda de poder estar al dia de l'actualitat local. Doncs bé, fa uns dies al teclejar www.radiorubi.cat (i .es, .com...) es va obrir una pàgina web que deia que properament l'emissora estrenaria pàgina web... Ara resulta que aquesta web no té res a veure amb l'emissora municipal. Es tracta d'un domini comprat per un tal "amics de la ràdio" i tant en Óscar Bastante (cap de mitjans de comunicació) com el primer tinent d'alcalde Jordi Peiró ja ens han avisat que aquesta web que vam citar a La petjada no té res a veure amb la que realment es farà realitat en unes setmanes.
Així doncs, disculpes per la confusió i estarem a l'expectativa de que passa amb aquesta web falsa i esperem amb moltes ganes que l'emissora de tots els rubinencs i rubinenques doni per fi el pas a internet. Molts ho portem esperant des de fa temps. Serà una gran forma de potenciar aquest mitjà entre rubinencs i foranis.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Perfí podré escoltar la radio de la nostra ciutat com deu mana!!!!

Mai l'havia pogut escoltar en condicions...

Anònim ha dit...

AMICS DE LA RADIO, ES UNA ASOCIACION SIN ANIMO DE LUCRO Y TOTALMENTE LEGAL. QUE COMPRO HACE CASI UN AÑO LOS DOMINIOS DE RADIO RUBI Y QUE EN UNOS DIAS SE PONDRA EN MARCHA. ESTA WEB NO ES FALSA Y POR MUCHO QUE A LOS SRES. OSCAR BASTANTE Y PEIRO(LO DESMIENTAN O NO LES GUSTE O NO LES ATRAIGA....)LA POSIBILIDAD DE QUE RADIO RUBI VA A TENER QUE CONVIVIR CON OTRA EMISORA EN LA CIUDAD.LA REALIDAD ES QUE SI. ESTA WEB SE PRESENTARA ANTE LOS MEDIOS DE COMUNICACION EN UNOS DIAS, Y EMITIRA POR INTERNET.

La petjada ha dit...

El comentari que he esborrat és perquè el mateix text que has escrit ja està escrit a un altre post anterior, no cal el mateix 2 cops al mateix bloc.