divendres, 16 de gener del 2009

Aquest dissabte a l'Oasi Jove de Ràdio Rubí tres rubinencs amb grans històries

Aquest dissabte torna el programa L'Oasi Jove amb uns continguts molt i molt interessants. A partir de les 11 a Ràdio Rubí (99.7 FM) podràs escoltar el programa presentat per Rubén Cabús amb les palmeres Joan Giménez i Marina Nacenta (els col·laboradors).
En aquest espai s'entrevistarà en primícia al rubinenc Óscar Brucs, candidat a Eurovi
sió tal i com va avançar La petjada... fa uns dies. Ens explicarà perquè s'ha animat a participar-hi, ens dirà si ell és l'autor de la cançó i ens animarà a que el votem per tal que un rubinenc arribi lluny en aquestes votacions que ha organitzat TVE i Myspace.
D'altra banda, escoltarem la història d'una altra rubinenca que ha treballat molt de valent aquest Nadal. La Teresa Comellas aquest nadal ha fet un pessebre dels de l'Aula Cultural de la Caixa Terrassa, ha participat al programa Objectiu Pastorets de TV3 i ha representat el seu personatge a l'obra dels
Pastorets que es fan al Casal Popular cada any.
Finalment, la Marina Dolset ens sorprendrà amb un testimoni molt interessant. Aquesta rubinenca ha viatjat per Sud-Amèrica durant 6 mesos i té moltes anècodtes a explicar-nos. Aquest viatge pretenia conèixer la realitat social i alguns projectes socials de 4 països americans, però també ha tingut temps per apendre moltes coses. A més, les coincidències han fet que s'hagi trobat una desena de rubinencs per aquelles terres.
Dissabte a les 11 del matí al 99.7 FM i sinó també podreu escoltar online el programa al bloc del programa sempre que volgueu.

3 comentaris:

La petjada ha dit...

Pots escoltar el programa online a:

Gran qualitat de so: http://www.divshare.com/download/6320725-b33

Menys qualitat de so però en versió stream ràpida:
http://www.divshare.com/download/6325652-8a1

Anònim ha dit...

He vist que van a muntar un circ amb animals a Can Oriol. No es va aprovar una moció al ple que prohibia aquestes exhibicions tant denigrants? Que diu el regidor de medi ambient? A veure si algu fa alguna cosa sisplau. Els que estimem els animals confiem en Alternativa

Anònim ha dit...

ves confiant amb alternativa, ves...

són tant alternatius que mai es posicionen en res... defensen al poble sempre amb abstencions, quina manera és aquesta?

si us plau..... o SI o NO, abstenir-se en qüestions de la ciutat és patètic!