diumenge, 1 de febrer del 2009

Resultats enquesta: Les notícies de La Petjada és el que us agrada més

Durant una setmana us hem preguntat què era el que us agradava més de La petjada. Avui publiquem els resultats obtinguts amb les respostes dels 18 internautes que heu votat aquest cop, sensiblement inferiors a altres enquestes anteriors.
El 61% dels vots han estat per la opció majoritària:
les notícies. Així doncs, molts de vosaltres entreu a La petjada per estar al dia d'allò que passa a la nostra ciutat. En segona posició, trobem les crítiques o queixes. A un 27% dels votants us agrada llegir articles on critiquem algunes de les coses que succeixen a Rubí. Tot i això, els articles sobre aquesta matèria solen ser els que reben més opinions i també sovint La petjada rep algun mail suggerint nous temes de queixes pel bloc. Seguidament, en tercera posició trobem un empat entre les propostes culturals/agenda i la secció de preguntes sense resposta, on ens fem preguntes sobre coses que passen a Rubí i que ningú sap respondre... Finalment, tan sols una persona entra a La petjada per veure els resultats de les nostres enquestes. Tot i això, continuarem fent-les ja que creiem que és un bon complement per a aquest bloc local i la participació acostuma a ser elevada.

D'altra banda, aprofito aquesta actualització per donar-vos les gràcies pel seguiment que va obtenir La petjada de Rubí el passat cap de setmana. El fet de ser entre setmana va impedir que altres mitjans locals actualitzessin amb fotografies sobre el desastre del vent, i vau ser molts els usuaris que vau connectar amb La petjada per veure aquestes fotografies. A més, diverses persones vau enviar fotografies i dades que vam anar recollint a través d'aquest bloc. Gràcies al vostre suport, tant pels lectors com pels que vau enviar material molt interessant. El passat cap de setmana vam tenir rècord de visites, amb més de 100 visitants diferents i 155 visites totals repartides entre dissabte i diumenge.