dimecres, 11 de febrer del 2009

La illa de vianants definitiva arrenca el 2 de març

La illa de vianants per fi fa un pas decisiu. Quan gairebé farà 9 mesos de la posada en marxa de la illa de vianants, a partir del 2 de març, les barreres humanes que tancaven l'accés als vehicles no autoritzats passaran a la història. A partir d'aquest dia les pilones automàtiques seran les encarregades de deixar-nos passar o no. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha posat ja en marxa una campanya per tal que tots els ciutadans que compleixin els requisits (viure a la zona, plaça de garatge a la zona, o altres persones amb causes justificades) puguin demanar les targetes que els donaran accés a la illa de vianants.
Hi haurà sis pilones d'acer inoxidable connectades mitjançant fibra òptica i estaran connectades amb inferfon amb la Policia Local.
Una de les crítiques que s'han fet a aquest sistema és el tema de les emergència. Què passaria si una ambulància ha de passar i no té la targeta? Segons sembla, davant d'una emergència, s'abaixaran totes les pilones automàtiques. Ha estat un procés molt llarg però sembla ser que per fi la illa es converteix en definitiva. Ara caldrà pensar en possibles ampliacions? O no?

7 comentaris:

Yasmina ha dit...

jo em pregunto on aniràn ara a fer de barrera les persones que hi havia al carrer...

Anònim ha dit...

Illa, caca.

Anònim ha dit...

esperemos que hagan ampliaciones, sino quedara un poco riducula, pero bueno.. es un comienzo.

Anònim ha dit...

Jo ho trobo molt bé. Ara es veu molta més gent pel carrer!!

El que no acabo de veure és que s'abaixin tots els pilons en cas d'emergencia...

Anònim ha dit...

Doncs jo visc a la zona i sóc conductora, però ara sembla que si no sóc la propietària del cotxe he de demostrar que consto en l'assegurança com a conductora principal i no sé quants lios més. Aniré a buscar la tarja, i si no me la donen a veure què s'haurà de fer, sempre la caguen al final, posant problemes al personal.

Anònim ha dit...

i les pilones evitaran que passin el quillo rubinensis de torn amb la moto i el tub d'escapament trucat?

Anònim ha dit...

no entenc perquè necessiten passar-hi els cotxes durant la nit. És que així poden demostrar millor el seu subwoffer als que volen dormir?