dissabte, 14 de febrer del 2009

Quasi empat entre el sí i el no a la reforma de la plaça del doctor Guardiet

Avui s'ha acabat el temps per votar a l'enquesta de la setmana: Creus necessari remodelar la plaça del doctor Guardiet? Aquesta pregunta ha provocat un rècord de participació de les enquestes que habitualment es fan a La petjada... ja que 57 persones han votat, el màxim fins ara.
Cal destacar que un 50% dels vots (29 persones) creuen que sí cal remodelar la plaça, ja que era una promesa electoral dels partits que formen govern (PSC i ERC). Aquests visitants de La petjada estan d'acord, doncs, amb la reforma d'aquest espai estratègic de la ciutat impulsada pel govern municipal. Un 7% dels vots (4 persones) també es manifesten a favor, però amb matissos, ja que creuen que si no es pot fer l'aparcament subterrani la reforma no té sentit. Avui dia se sap que no es farà aquest aparcament, per tant, aquests rubinencs no estarien del tot d'acord amb la proposta de reforma actual.
D'altra banda, un 33% (19 persones) dels votants creuen que ara no és moment de fer la reforma ja que en temps de crisi caldria invertir aquests diners en projectes més necessaris per la ciutat. Finalment, a 8 persones (5% dels vots) ja els hi agrada la plaça actual i per això no creuen que calgui una reforma.