dijous, 5 de febrer del 2009

El PSC domina la Rubisfera

Quan arriben eleccions tots els candidats dels diferents partits polítics s'afanyen a escriure als seus blocs, per tal de guanyar presència a la xarxa i que les seves idees i promeses electorals arribin a més gent. Ara, en temps de descans electoral, la majoria de polítics han abandonat els seus blocs... Gairebé tots, menys el PSC, que sorprenentment cada cop té una presència a la xarxa més important.
L'altre dia un lectora de La petjada em va proposar escriure sobre això... L'alcaldessa Carme García acaba d'inaugurar un nou bloc i de moment està actualitzant gairebé de forma diària. Un altre polític que s'ha apuntat al carro de les noves tecnologies és el regidor Roger García. Ja fa temps que té aquest bloc i darrerament escriu una miqueta més, i malgrat no té gaires comentaris, de tant en tant escriu algun article interessant. En Manolo Velasco, també regidor, actualitza el seu bloc de forma menys constant però amb articles que no tenen res a veure amb la ciutat, és un bloc molt més personal. A més, la Belén Meneses i el Jose Segura, ambdós del PSC, també tenen un bloc titulat Rubí socialista. També el secretari adjunt d'organització del PSC a Rubí, en Diego Luis Escamilla té un bloc, el qual tampoc està gaire vinculat a Rubí. Finalment, trobem a en Jordi Peiró, el que va començar abans aquesta aventura. Darrerament actualitza menys i amb temes menys vinculats a la ciutat, trobem a faltar aquells textos que feia actuals, crítics i donant respostes a les preguntes dels ciutadans. Per cert, resulta curiós que alguns d'aquests blocs citats no tenen un link al del Jordi Peiró, el bloc més antic. S'haurà oblidat la Carme García d'afegir-lo al llistat d'enllaços?

I pel que fa a la resta de partits... D'ERC només en Xavi Corbera actualitza (i molt poc), d'Iniciativa en Carlos Águila (no gaire) i de la resta de partits no trobem cap bloc actualitzat. Què passa? Ja no interessa el món dels blocs? Segurament quan vinguin eleccions trobarem un auge...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

hahahhahaha

seguro que se ha olvidado de poner a Peiró...

Anònim ha dit...

Home, jo un cop per setmana de mitja....

La petjada ha dit...

Xavi, em referia a actualitzacions sobre Rubí

Anònim ha dit...

Home, ningú ha dit que el meu bloc estigués relacionat només amb noticies de Rubí, més aviat he pensat posar les meves reflexions polítiques amb humilitat i de forma que fes possible el debat. Penso que les reflexions polítiques generals, en certa manera estan relacionades amb la ciutat, des del punt de vista que una determinada ideologia pot conformar una forma de entendre la ciutat i les prioritats d’inversions. Tinc la concepció del bloc com una eina per posar les teves reflexions de forma lliure, en l’aspecte d’actualització i de link, és un tema molt personal i cadascú té els que vol i actualitza depenent de les seves possibilitats. Gràcies per haver llegit el meu bloc.
Una salutació
Diego Luis Escamilla

Anònim ha dit...

si l´alcaldessa s´ha oblidat del peiro i d les entitats

Anònim ha dit...

Podries fer l'enquesta següent: "La Carmen fa les seves entrades al blog o li fan?"

Nemo ha dit...

Havent-la sentit parlar, m'havia preguntat el mateix... Siguem prudents: potser és que, senzillament, té un domini de la llengua escrita molt i molt superior al de la parlada.