dijous, 19 de març del 2009

Es confirma la data que va donar La Petjada per l'entrada en vigor del nou servei de bus

El passat dissabte La petjada us informava que RubíBus planejava estrenar el nou servei de bus el proper 30 de març. Doncs bé, avui un anunci de l'empresa al Diari de Rubí confirma aquesta data que us va oferir aquest bloc en primícia.
L'anunci només ens diu la data i que serà un servei més ràpid i còmode, i remet a trobar més informació a la web del servei. Ara mateix aquesta informació encara no està disponible però en breu sabrem si hi ha un canvi total de línies (tal i com estava previst) o si al final s'afegeix alguna línia més a les ja actuals. Esperem que es faci un canvi radical i per fi s'aposti per un servei de qualitat, amb freqüències de 15 minuts com es va anunciar, i que arribin a tots els punts de la ciutat. El que si que podem avançar és que una de les línies recorrerà l'avinguda Estatut, ja que els pals de les parades ja estan col·locats.

3 comentaris:

Jordi ha dit...

A i que posin uns bons mapes indicant els itineraris.

Anònim ha dit...

Sembla que no indicaran els horaris de pas.

Anònim ha dit...

Alguna línia arribarà a l'estació de RENFE? Per cert, a la pàgina de l'empresa un dels plànols confon l'estació d'FGC amb la de RENFE...