dijous, 11 de juny del 2009

L'Oasi Jove de Ràdio Rubí tanca temporada acostant-se a la ciutat i els seus joves

Aquest dissabte a les onze del matí el programa l'Oasi Jove de Ràdio Rubí (99.7FM) acaba temporada amb un programa molt proper a la ciutadania i als joves de la ciutat. En primer lloc, el programa visitarà l'stand instal·lat a la plaça del doctor Guardiet. Repassarem la història de la plaça i parlarem dels tres projectes presentats, recordarem les formes de participar i veurem les opinions d'alguns rubinencs que s'hagin desplaçat a votar.

D'altra banda, el programa comptarà amb la presència de dos joves okupants de la fàbrica de Can Rosés, els quals ens parlaran dels tallers i de la iniciativa que s'està portant a terme. També es farà públic el resultat d'una enquesta on han votat prop d'un centenar d'internautes que respondran si estan a favor o en contra d'aquest projecte.

Finalment, es repassaran alguns dels moments més interessants i divertits d'una temporada on el programa s'ha acostat a la ciutat i als seus joves més que mai. Com es fan els pessebres del Nadal, l'aniversari del CER Rubí amb un jacuzzi al Puigmal, el seguiment d'una estudiant el CAP, l'aspirant rubinenc a Eurovisió Óscar Brucs, el procés de Bolonya, els casals d'estiu a l'Equador organitzats per una ONG rubinenca el 35è aniversari de l'AE Albada, entre molts d'altres, seran repassats al programa.