dimarts, 27 de juliol del 2010

Blocs rubinencs participen als Premis Blocs Catalunya

Les rubinenques Rocío Ávila, Rosa López i la pròpia alcaldessa, participen a la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya
La tercera edició dels Premis Blocs Catalunya compta amb alguns blocs rubinencs entre un total de 600 inscripcions. La rubinenca Rocío Ávila participa en dues categories diferents amb "Petits relats vitals" (en la categoria de literatura) i "Lectura fàcil" (al grup de blocs d'educació). Rosa López també concursa amb "Batecs des de la red" (categoria de blocs personals). D'altra banda, Carme Garcia també participa als premis amb "Fragments interiors" (categoria política).

Petits relats vitals
Espai de reflexió, en clau literària, sobre alguns dels temes que afecten els homes i dones del moment que vivim: la violència de gènere, les malalties com el càncer de mama, la insatisfacció sexual i intel·lectual, el món de la parella i la vida familiar, etc. Són relats curts, fàcils de llegir, escrits amb la intenció de fer pensar el lector sobre petites qüestions quotidianes.

Lectura fàcil
Bloc del Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, biblioteca pionera en la difusió de les directrius de l'Associació Lectura Fàcil sobre la difusió de materials adreçats a col·lectius amb necessitats lectores especials dins l'àmbit de la democratització del fet lector. És un espai on es comparteixen les experiències dels assistents a les sessions que cada divendres tenen lloc a la biblioteca: quines lectures es fan, guia i recursos per a la lectura, novetats de la LF, visita d'autors i adaptadors, creació de textos adaptats a aquest format, tot això il·lustrat amb fotografies i aportacions diverses dels participants.

Batecs des de la red
Informar periòdicament d'activitats de judo fetes per rubinencs i rubinenques i altres aspectes d'interés de la ciutat de Rubí donant una visió personal.

Fragments interiors

Intenta ser una recopilació de reflexions personals sobre fets polítics generals i locals,lectures diverses (literatura i assaig) i algunes de les meves afeccions (fotografia i arbres). D'aquest, penja altre bloc -Instantes-, que és una recopilació d'algunes de les fotografies que he fet en el meu temps lliure.

Procés de votació: finalitzarà el proper 9 de setembre, moment en que es faran públics els cinc blocs finalistes per a cadascuna de les deu categories establertes. Per votar cal entrar al web oficial o votar des dels blocs anteriorment citats. El veredicte final es farà públic a la tardor durant un acte que es celebrarà a Mataró.

6 comentaris:

komotu2003 ha dit...

nuestro blog, felicita y apoya a todos los bloggers rubinenses.

Mucho ánimo!!

Anònim ha dit...

Ah! Però el blog de la Carmen el fa ella? jo pensava que li feien...

Anònim ha dit...

se lo debe hacer su presunta negra marinita millan

Anònim ha dit...

Fa temps vaig fer un comentari al blog "Fragments interiors" on preguntava al respecte de quin criteri utilitzaria per moderar els comentaris (no permetre insults/no permetre opinions contràries/no permetre anònims...).

Aquella pregunta no es va arribar a publicar i tampoc va tenir resposta... o més aviat la seva no publicació era la resposta? Tot i així, potser feia referència al lema de campanya del PSC/PSOE "fets, no paraules" crec que deia.

Rosa López ha dit...

Amics, a mode d'ampliació informativa us comento que el meu blog també participa. Salutacions

http://www.premisblocs.cat/bloc/409

La petjada ha dit...

Rosa t'afegeixo a la notícia!

Sort a totes!