dijous, 8 de juliol del 2010

La biblioteca redueix el seu horari i retrassa els concerts de jazz dels divendres

Amb l'arriba de l'estiu la biblioteca tanca als matins i es retrassen els concerts de jazz a la terrassa que s'havien programat al juliol
La nova biblioteca Mestre Martí Tauler, un dels equipaments més valorats pels rubinencs segons es desprèn d'un estudi recentment presentat, ha reduit considerablement els serveis que ofereix als rubinencs a causa de les vacances estivals. Des del passat 23 de juny el nou horari de la biblioteca és de dilluns a divendres de 16 a 21h i només obre els matins dels dijous, de 10 a 14h. Així doncs, la biblioteca deixa d'obrir els matins de dimecres, divendres i dissabtes.

Tot i que és una decisió fins a cert punt
lògica, ja que alguns rubinencs abandonen la ciutat durant les vacances i el personal també ha de tenir vacances, aquesta reducció de l'horari podria haver-se fet efectiva només a l'agost ja que durant el juliol i el setembre hi ha molts rubinencs que tenen exàmens. A més, són molts els rubinencs als que els hi agradaria passar els calorosos dies de l'estiu en un equipament on poder llegir o escoltar música còmodament gràcies a l'aire condicionat.

Un altre de les retallades que ha viscut la nova biblioteca és la seva programació cultural. Així doncs, segons el programa d'activitats vigent, s'havien programat concerts de jazz a la terrassa de la biblioteca cada divendres de juliol a les deu de la nit. En canvi, segons ha explicat el personal de la biblioteca a La petjada de Rubí aquesta activitat ha quedat suspesa i està previst que es comenci a realitzar a partir de divendres 16, tot i que podria ser que no es féssin concerts de jazz i s'optés per programar un altre tipus d'activitat. En tot cas, hi haurà informació als plafons de la biblioteca.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

menos gastarse en despachos de la sra. neus muñoz en la biblio y q abran más coño!

Anònim ha dit...

alguien sabe si esta funcionando?
segun me han dicho los niños de los colegios no quieren ir.

Anònim ha dit...

money, money, money, money...

Anònim ha dit...

De verdad que es vergonzoso que los pocos espacios culturals que tenemos en Rubí, se tengan que limitar el horario, Realmente lo del ayunta este es de pena.

Anònim ha dit...

para algo bueno q iban a hacer... q pena

Anònim ha dit...

es que el problema ya empezo en el momento que la cambiaron de ubicacion.Antes de hacer una cosa así hay que hacer un estudio de la zona,que esto no es como cambiar una fuente de sitio,aunque para esta gente sea lo mismo.