dimarts, 15 de febrer del 2011

Comparteix el teu temps i el que saps fer al Banc del Temps de l'Espai Obert de Rubí

>> L'Espai Obert de Rubí engega aquesta iniciativa comunitària que pretén prestar i rebre temps dedicat als serveis i a les persones
No és un banc però funciona de forma similar, i a més, la única moneda és el temps. Així es podria definir com funciona el Banc del Temps de l'Espai Obert. Es tracta d'una iniciativa que pretén reivindicar el valor del temps i estimular la capacitat d'intercanvi entre els rubinencs. La idea és que es presti i es rebi temps dedicat als serveis i a les persones, així com reforçar els llaços comunitaris tant perduts avui dia. El funcionament és ben senzill: cada participant tindrà un talonari. Quan rebi un servei, donarà un val a la persona que li ha cedit el seu temps, per tal que aquest el pugui utilitzar amb una altra persona. 
Les persones interessades poden pre-inscriure online en un formulari on es pot especificar què és allò que podem oferir i què és allò que ens agradaria rebre. Idiomes, formació, cura del cos i salut, bricolatge, tasques domèstiques, atenció a les persones, informàtica, orientació o atenció a les persones són alguns dels exemples que els organitzadors han proposat. Per a més informació, us podeu dirigir al local de l'Espai Obert (c/Justícia 11) o bé enviar un correu a espaiobertrubi@gmail.com.

D'altra banda, l'Espai Obert també ha organitzat un contacontes eròtic i d'amor pel proper divendres a càrrec de Xavi Demelo. L'acte, relacionat amb la festa de Sant Valentí d'aquesta setmana, s'iniciarà a les 11 de la nit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

gran iniciativa