dimecres, 17 d’agost del 2011

Un rubinenc reclama una herència de gairebé 5 milions d'euros

>> Ha presentat una demanda als jutjats de primera instància de Còrdova per reclamar l'herència del seu avi, a qui mai va arribar a conèixer
El rubinenc considera que aquesta herència li correspon com a "nét extramatrimonial". Per això, ha presentat una demanda als Jutjats de Primera Instància de Còrdova per reclamar-la. Segons informa Europa Press, es tractaria d'una herència que podria acostar-se als cinc milions d'euros. 
El demanant entén que li correspon part de l'herència que va deixar el seu avi, un ric empresari de Nueva Carteya que es va casar dues vegades però que només va tenir una filla, i a més, fruit d'una relació extramatrimonial amb una dona que feia tasques de la llar. Tot i això, el rubinenc mai va arribar a conèixer al seu avi. Segons el seu advocat, però, existeixen proves que donarien possibilitats a aquesta demanda. De moment, però, els béns (finques, cases i camps) podrien estar en mans dels nebots de l'avi milionari o en possesió de la seva vídua, que encara viu.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En vida ni ve a su abuelo, y una vez muerto le entra el amor familiar....pero que gran persona!
Espero que le pase lo mismo que en vida del abuelo y nunca vea nada, ni a él ni a su dinero.
Y el abogado que va a decir...si él se llevará un % de lo que pille si cliente.

Anònim ha dit...

No és amor familiar, el seu avi va tenir un fill fora del matrimoni i no per això deixa de ser el seu fill i d'alguna manera se n'ha de responsabilitzar.

Em sembla fantàstic que hi hagi gent com aquest home, així els la gent s'ho pensarà més abans d'anar a fer el boig pel món. Tot ha de tenir conseqüències, i tenir fills és el que n'hauria de tenir més.

Espero que tingui molta sort!

(he d'afegir que sempre m'ha agradat el concepte de robin hood, treure diners als rics perquè se'ls quedin els pobres)

Anònim ha dit...

Robin Hood... aixi ens va en aquest pais, tots fent el brétol de jove sense estudiar ni formarse en idiomes ni res (només cal veure en les places i carrers de Rubí el jovent que hi ha) i després volent que els empresaris i els treballadors que fan calers amb el seu treball els hi paguin tot amb els seus impostos mentres ells viuen la vida. Desprès una patada a la porta d'un habitatge d'algú i a viure del cuento. Quin fàstic de societat.
Ja ens ho estem trobant amb aquest index de parats i el pèssim futur que li espera a aquest pais, però que volem que pasi si a qui treballa dur per fer calers si li diu que tant de bó se li robi per donar-li a unaltre...però robar no era delicte? a no, si es a algú que té dines no...quina doble bara de medir deu meu! quins principis més sòlids de justicia tenim!
El problema es que quant en comparació amb unaltre tú ets el ric, estic segur que no veus bé que et robin. Aquesta gent que veu bé que els més rics que ells els hi donin diners, son els que després ells no donen res a qui es més pobre que ells. Si tu dones diners, roba i menjar a ONGs del tercer món, a organitzacions de desfavorits, o destines part dels teus diners a ajudar d'alguna manera totalment altruista als que son més desafavorits que tú, en aquest cas i només en aquest cas veuria raonable que Robin Hood fos el teu idol fictici, sino només crec que ets el mateix tipus d'aprofitat que el super net de la noticia.

Segurament aquest home ha sigut un empresari que ha fet fortuna treballant força dur i donant treball a molta gent en les seves empreses, però això dona igual, com es ric dona igual i el que ha de fer es que la seva fortuna vagi a un net que mai l'ha conegut...encara que be que sabia que era el seu avi, ara s'ha enrecordat!!

Jo no defenso a aquest seyor, si algú té nens i no els reconeix que li bombin i que li teguin els calers de la seva herència, em dona igual. Només que penso el mateix que el primer comentari i que això no treu que el net es un espavilat.
Per cert, suposo que si el net finalment cobra tants diners, en aquell moment veuràs bé que ara li robin a ell no? Ja saps, el que feia el teu heroi Robin Hood, doncs ara ell serà el ric... O es que en aquest cas ja no veuràs bé que algú li robi els diners?

Anònim ha dit...

Para el que dice que ve bien que roben a los ricos para darles a los pobres.
Yo no soy rico, ya me gustaría a mi :) pero decir que ves bien que se robe a alguien porque para ti es rico es muy peligroso. Piensa que para mucha población tú serás rico (sin decir ya comparado con el tercer mundo), supongo que no verás bien que te roben con ese argumento.
Según tu teoría, si te roban el coche por ejemplo, un juez no tendría que poner ninguna pena al ladrón si este es pobre

Anònim ha dit...

treure != robar

o no se'ls aplica més impostos als rics per donar més serveis a la societat en genral, on normalment els desfavorits ho necessiten més?

no confonguem conceptes, o encara em direu que els impostos han de ser igual per tothom... "tarifa plana, tothom ha de pagar 15.000€ anuals a l'estat així tothom serem tractats iguals". Em sona molt complicat quan hi ha gent explotada per aquests empresaris que fan tirar països endavant i a la seva feina amb prou feines arriba a 10.000€ anuals...
O casos com cobrar 6.000€ al mes sense fotre brot, a no, que és el compte d'Egara...

En aquest cas, és totalment correcte buscar el que correspon. Si és fill biològic té la legítima, que per qui no ho sàpiga encara que un fill no estigui en un testament li correspon una part.
Són aquestes ciutacions les que per "errors" dels rics una persona amb menys sort pot gaudir d'alguns avantatges.