dilluns, 22 d’agost del 2011

S'obre a Rubí el primer gimnàs McFit de Catalunya

>> La cadena de gimnasos alemanys low-cost té la intenció d'obrir 30 gimnasos més a la demarcació de Barcelona en només quiatre anys
Rubí estrenarà el proper divendres 2 de setembre el primer gimnàs McFit de Catalunya i el quart de l'Estat espanyol. El nou centre, propietat d'una cadena alemana de gimnasos low-cost, ocupa un local de prop de 2000 metres quadrats de l'edifici Porta Rubí, a la carretera de Sant Cugat número 63. McFit pretén obrir-se un lloc en el mercat dels gimnasos amb un preu molt competitiu a canvi d'oferir uns serveis més reduïts que la seva competència, com ara Duet Sports, el Club Natació Rubí o el Dir Sant Cugat, entre d'altres. McFit Rubí obrirà tots els dies de l'any de 6 del matí a dotze de la nit i disposa d'aparcament per als seus socis.

El model de gimnasos McFit és innovador pel fet que no ofereix classes dirigides, sauna o piscina, per exemple. A aquests gimnasos només hi ha sales de màquines d'entrenament. A canvi, els seus socis tenen una quota mensual de 18.90€, un preu força reduït respecte els seus competidors. En aquest preu, però, tampoc està inclosa la dutxa ja que cal pagar 50 cèntims per poder-la utilitzar durant cinc minuts. Segons McFit, hi ha molta gent que paga una tarifa completa de gimnàs i que només utilitza les màquines de fitness. El que busca la companyia és dirigir-se a aquest tipus de públic. El primer centre de McFit a l'Estat es va obrir l'any passat a Mallorca i fa uns mesos es va obrir el segon a Torrejón de Ardoz (Madrid). A partir del proper 2 de setembre McFit inicia la seva expansió a Catalunya amb l'obertura del seu gimnàs a Rubí. La idea de la companyia és tenir 130 centres oberts a tot Espanya abans de sis anys, trenta dels quals a la demarcació de Barcelona. Tanmateix, altres companyies de gimnasos low-cost també volen créixer al país, com ara la cadena britànica El Gym o l'holandesa Basic-Fit.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Te bona pinta....Rubí necessita gimnasos decents!!!!

Anònim ha dit...

Tenim McDonals, tenim MCFit, i tenim McPollo

Anònim ha dit...

Els palets de l'entrada és el que es considera sala de màquines?

Anònim ha dit...

combiene mas que el duet asi si llego
lo a fi de mes que no mola es lo de la ducha

Anònim ha dit...

me cambio para alli urgente parkin gratis joder.

Anònim ha dit...

Pos claro!!!! Todos pa McFit ke es una gran kadena y ya lo esta petando en Rubi Matari i Barbera!!! Dicen q ahora abren Cornella y Vularecans!!! Mare meva...k grab gimnasio y ke variedad de makinas!!! Os aconsejo q sus vengais; aparte los entrenadores son geniales!! ;)

Anònim ha dit...

ATENCION TODOS leeros el contrato antes de firmar. Te obliga a estar pagando UN AÑO ENTERO aunque no vayas, no puedes darde de baja antes.

Anònim ha dit...

Wonderful post. Pleasant crafting. Felt the warmth. Sauna yay! saunajournal.com