dilluns, 8 d’agost del 2011

L'estrany cas dels rètols de La Sala

>> Fa unes setmanes es van col·locar rètols que senyalitzaven el teatre municipal La Sala i el Mercat Municipal. Ara, s'han tret els rètols del teatre
Fa uns dies es van instal·lar diferents panells informatius que indicaven com arribar al teatre municipal La Sala i al Mercat Municipal, on també s'informava de la existència d'un aparcament. Aquests nous rètols es van col·locar a principis de juliol a diversos punts de l'avinguda de l'Estatut i al camí de Ca n'Oriol, entre d'altres. Tot i això, durant els darrers dies l'Ajuntament ha tret la placa que feia referència al teatre i només ha deixat la del Mercat, tal com es pot veure a la fotografia. Es tracta d'una situació ben estranya i curiosa ja que es tractava d'una informació útil per als rubinencs i foranis.
Tot i aquesta remesa de panells informatius, a Rubí encara no s'ha aplicat el Pla de Senyalització Urbana, fet que molesta a molts comerciants, industrials i repartidors. Aquest pla tenia com a objectiu senyalitzar els espais i equipaments més importants de la ciutat. 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

raro raro..

Nemo ha dit...

Els hauran tret per estalviar, que els rètols gasten molt... ;-) O és que potser no hi haurà pressupost per mantenir el teatre obert, i tant per tant no cal indicar com s'hi va.

Anònim ha dit...

jo també ho he vist.. que raro

Anònim ha dit...

se nota que estamos en verano....vaya noticia