dilluns, 23 de setembre del 2019

Una jove queda a Rubí amb un presumpte empresari i acaba sent violada a Molins de Rei

>> Els Mossos d'Esquadra busquen l'agressor sexual

Una jove de 18 anys va ser violada dilluns en el marc d'una falsa entrevista de feina. La noia va apuntar-se a un procés de selecció i va ser citada a l'estació de Rubí a les 16h. Allà va presentar-se un home i va dir-li que pugés al seu cotxe amb l'excusa d'ensenyar-li on treballaria. Van anar fins al polígon de Can Rabella, a Molins de Rei, i darrera d'una fàbrica va violar la jove, de 18 anys. També va robar-li la bossa i el telèfon mòbil, motiu pel qual no va poder trucar a la policia de forma immediata. Al cap d'una estona va trobar un vigilant privat d'una empresa del polígon i va poder avisar als Mossos d'Esquadra.

Una altra noia, de 20 anys i veïna d'una població del Baix Llobregat, també va ser víctima d'aquest mateix agressor sexual. En aquesta ocasió l'home va citar una noia a l'estació de tren d'El Papiol per parlar d'una oferta de feina, va fer-la pujar al seu cotxe i va portar-la fins a l'aparcament d'un restaurant, on va dir-li que si volia obtenir la feina havia de mantenir relacions sexuals amb ell. La noia es va negar i va aconseguir escapar, tot i que l'home també va robar-li el telèfon mòbil i la bossa.

Segons ha informat SER Catalunya, aquest home utilitza un portal d'anuncis per contactar amb les possibles víctimes, que busquen feines de neteja. Els Mossos d'Esquadra mantenen el cas en secret i estan recopilant dades per poder identificar el violador i detenir-lo el més aviat possible.