diumenge, 21 de setembre del 2008

El bus-Nit N61 és injust amb Rubí

Ja fa anys que la Generalitat va posar en marxa el servei d'autobús nocturn a la província de Barcelona. En el cas de Rubí, és la línia N61 la que s'encarrega de connectar la capital catalana amb la nostra ciutat. Aquesta línia passa cada hora des de Plaça Catalunya amb destinació a la nostra ciutat. En teoria, aquest autobús repassa la línia del Metro del Vallès (ferrocates) parant a Barcelona (Catalunya, Gràcia i Sarrià), Sant Cugat (La Floresta, Valldoreix, Sant Cugat, Mira-sol, Hospital General) i Rubí, tot seguint després cap a Les Fonts de Terrassa. Malgrat la diferència en nombre de parades al terme de Sant Cugat i al nostre (com passa amb el tren també), el que també és injust és que a sobre, et deixi a la carretera de Molins de Rei, en un encreuament perillós, mal senyalitzat i a les afores de la ciutat.
No seria més lògic que parés a l'estació i després fes una altra parada a la Plaça Catalunya o a la Mútua? I després podria continuar cap a les Fonts com fa ara sense problemes. Seria un gran servei per la nostra ciutat i s'evitaria que molta gent utilitzés el seu vehicle privat per anar de festa o a treballar de nit a Barcelona, i a la vegada, el nombre d'accidents. Podria l'Ajuntament demanar que millorés aquest servei? Tant de bo algun dia el N61 deixi de ser injust amb Rubí.
Pots consultar els horaris del N61 aquí.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

potser que es desviès de la ruta seria demanar massa doncs retardaria l'horari de tot plegat i es pot trobar amb camions de la brossa però no costaria res que parés a l'escardívol i a la rotonda de després, oi?

Anònim ha dit...

No crec que a les 4 del matí es trobés amb el camió de la brossa... jo demano a l'ajuntament que fassi les presions que siguin necessaries per a que el bus nit entri a la ciutat!!!

ah!!! I seria molt demanar que fiquessin una senyal d'on para el bus... perque la vegada que el vaig voler agafar va passar de llarg peque estava a l'altre banda de la rotonda!!!

Moviment per un Rubí més just!!!

Anònim ha dit...

I jo n'afegeixo una altra proposta:
- tenint en compte que el darrer tren els dies de cada dia és a les 00:02 a plaça catalunya, i a les 23:09 a Rubí, no pot ser que el primer autobús surti a les 1:30 a plaça catalunya i a les 0:39 a Rubí. Estem parlant de com a mínim una hora i mitja d'espera justament a la zona més probable de necessitar el transport. Així que o bé s'avança tot mitja hora o bé es posa un autobús extra 1 hora abans del primer autobús actual pels tots els dies menys divendres i dissabtes que no cal -o sense aquesta excepció que no vindrà de 2 busos extra per setmana!-.

Anònim ha dit...

Com que no entra a la ciutat? al plànol indica que sí, que te parada a l'estació d'FGC. En el cas que no faci es pot demanar un full de reclamació al conductor (per incompliment del recorregut anunciat) i s'envia una còpia al Departament de Polítiques Territorial i Obres Públiques. Aquests han de contestar-te al cap d'1 mes com a màxim i indicar-te quines accions han realitzat sobre la teva queixa. Jo ho vaig fer amb la mala informació dels plànols i els horaris de l'A4 de la Sarbus, que no s'ajusten a la realitat i em van contestar. UNa altra cosa és que els de la SArbus (una de les companyies d'autobusos interurbans que acumula més queixes, precisament amb l'A4) hagi pres mesures (que no ho ha ft).

Anònim ha dit...

Jo sóc usuaria de la línia N61 i de les que m'haig d'esperar agun dia una hora i mitja a plaça catalunya un dia entre setmana, no és gaire agradable, més aviat, perquè no hi ha ningú.

A casa meva l parada de Rubí és coneguda com "la parada de les putes" ja que es l'entrada del parking de la pista de patinatge... i té un llum enmig de la foscor...

Recolzo la idea de una altre parada a la plaça catalunya o a la Mutua....

Anònim ha dit...

ei! molt bé l'anònim q explica com fer reclamacions al servei de bus.
No fa gaire temps s'havia fet aquesta reclamació a la regidoria de joventut... com totes les altres, s'ha quedat al calaix...

Anònim ha dit...

Això ho va reclamar també fa temps, la CdE amb un estudi de mobilitat nocturna!!

Anònim ha dit...

i un altre comentari...
no penseu que es molt trist que porti 45 minuts buscant quin es el busnit que enllaça barcelona y Rubí a la pàgina de transports de barcelona,sense cap éxit? Sort de la gent de Rubícity... jo també vull un Rubí més accesible. Per cert, el bus mai es puntual