divendres, 31 d’octubre del 2008

Mc Donald's aterra a Rubí

Ja feia molt de temps que sabia que la cadena de menjar ràpid Mc Donald's anava a obrir un centre a Rubí. De fet, la operació es va fer una realitat el juliol de 2007 quan l'empresa americana va comprar els terrenys que ocupaven la fàbrica TYMSA, a la rotonda de la carretera de Les Fonts amb el Molí de la Bastida. Ja fa molt temps des de llavors i com que no s'havia fet cap pas pensava que al final el projecte s'hauria quedat aturat. Doncs bé, ara sembla ser que no, que a finals d'any Rubí tindrà un nou restaurant de menjar ràpid i amb el servei McAuto inclòs.
Segurament hi haurà
opinions per a tots els gustos sobre si aquest és un restaurant necessari i sobre les necessitats de menjar fast-food, qualitat... Ara bé, almenys serà un impulsiu per a aquells joves que busquen una feina compatible amb altres estudis. El que no acabo de veure clar és el lloc... Allà no hi ha res més (ni cinemes, ni botigues...), així que imagino que el perfil de client que busquen és el d'aquelles famílies que van per la carretera i decideixen parar a fer un mòs. Què us sembla aquesta nova obertura de Mc Donald's?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot el que sigui comerçm a Rubí serà vida per Rubí... per tant 100% d'acord... encar que jo tampoc veig molt clara l'ubicació!!!

No seria millor a un altre lloc?

Anònim ha dit...

De fet és el lloc que han triat ells. Fa molt de temps que anaven darrera d'un terreny, i el volien a les afores. Finalment van comprar aquests al costat de la carretera. Bé, potser no és el tipus de local de restauració que preferiria per Rubí, ni el tipus d'oci, però està clar que si venen és que han fet els números i els deu sortir rentable. Per tant vol dir que hi ha gent a Rubí que segur que estarà contenta. Això ho dirà el temps.

Arés

Anònim ha dit...

El problema és que es faran unes cues de cotxes en aquest punt que ja vurem. I dp la gent es queixarà de que Rubí té problemes de tràfic, etc.
I si un McDonald's és el que ha de donar vida a Rubí anem ben arreglats...

Mireia

Anònim ha dit...

A part de cues de trànsit (no s'hi pot accedir a peu perquè no està prop de vivendes) i el tipus de comerç i establiment que pot significar un Mc Donald's, valdria pensar en com quedaran els carrers situats als voltants del Mc Auto: embolcalls, gots de plàstic, papers, etc. No crec que sigui el mateix Mc Donald's qui faci després la neteja de les zones dels voltants... Per què no tornar diners si els clients retornen els gots de plàstic o els embolcalls dels entrepans per poder ser tractats correctament? L'Ajuntament no volia promoure la política de residu mínim i de fer la correcta separació de materilas? Es podrien marcar un bon punt tots dos...