dimarts, 2 de juny del 2009

El paisatge favorit... de Rubí!

Avui estava mirant El paisatge favorit de Catalunya a TV3 i he pensat... Quin seria el paisatge favorit de la nostra ciutat? Segurament Rubí té molts racons preciosos per descobrir, i molts d'ells deuen amagar històries increïbles. Si Rubí disposés d'un canal de televisió a la TDT seria una de les primeres propostes que hi faria arribar: fer petits reportatges d'aquests racons de la nostra ciutat. Com que lamentablement no és el cas, potser podríem fer-ho a través d'el bloc. Proposo que cadascú que ho desitgi enviï una fotografia amb el seu racó preferit de Rubí. Seria bona idea que tots contempléssim i coneguessim millor la nostra ciutat. Què us sembla?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bona idea!

Anònim ha dit...

Ets massa seguidista de TV3 i de tot allò que és oficial...

La petjada ha dit...

home un programa de tanta qualitat només el farien a TV3, no a les privades...

I això no és oficial, és un concurset que m'estava traient de la màniga...

komotu2008.blospot.com ha dit...

Me parece una iniciativa genial.

Nosotros como ciudadanos de la preciosa ciudad de Rubí consideramos que el lugar con más magia del todo el pueblo. es el nuevo Kebap que han abierto justo enfrente del Dori.

También nos gusta mucho la plaza del Casino. Creemos sinceramente que es el lugar más emblemático de este precioso pueblo.

Somos seguidores habituales de tú blog.
Muchos animos y a seguir informando de todo lo que acontece en el pueblo.

Anònim ha dit...

Jo votaria per qualsevol dels polígons de la zona sud: Rubí Sud o Can Pi de Vilaroch, tens tots els estímuls per creure't que estàs enmig del Sahara: carrers sense asfaltar, voreres plenes de cotxes aparcats, naus en un estat de deixadesa total... Com una peli de Hollywood!

En plan seriòs, m'agrada la zona dels camps de Can Xercavins, darrera la plana del Castell. Sembla mentida que a escassos metres del centre de Rubí hi hagi un espai natural i tant desconegut per la majoria de la població. És ideal per fer-hi una matinal de diumenge, anar a còrrer o en bicicleta.