dimarts, 21 de setembre del 2010

L'AE Guspira fa 30 anys

Un dels dos agrupaments escoltes de la ciutat cumpleix trenta anys. Per celebrar-ho, han organitzat tot un seguit d'activitats
L'Agrupament Escolta Guspira -que pertany a Escoltes Catalans- celebra aquest any trenta anys d'activitats. L'entitat, que actualment comparteix local amb el Centre Excursionista, ha organitzat una sèrie d'activitats per commemorar aquesta data, motiu pel qual també busca la col·laboració d'antics monitors i escoltes del Guspira.

Entre les activitats preparades per a l'ocasió, destaca una Caminada per Rubí que es celebrarà el proper 23 d'octubre i que conclourà amb una botifarrada i passi de fotos. Tot i això, el gruix d'activitats es faran a la primavera. El 2 d'abril es durà a terme la tradicional Romeria de Montserrat, mentre que el plat fort del trentè aniversari no arribarà fins al maig, quan el Guspira organitzarà una Acampada urbana que començarà divendres i finalitzarà dissabte després de hores i hores de jocs, dinar multicultural, activitats variades i un concert. Finalment, per la festa major es repetirà per setè cop la baixada d'andròmines.

Així doncs, aquest curs es presenta molt engrescador per aquesta entitat rubinenca, un lloc de trobada setmanal on s'apleguen infants, joves i caps per dur a terme activitats i excursions. Qui vulgui col·laborar amb els actuals monitors pot posar-se en contacte amb ells mitjançant el correu aeguspira@escoltes.org

Felicitats pels 30!

8 comentaris:

Yáiza ha dit...

Eeeep! Bé, encara que siguin la competència de l'AE Albada, no vull deixar de felicitar-los per aquests 30 anys d'escoltisme!! Espero que els vagi tot bé i que tirin endavant amb força, que tenir l'hegemonia escolta al poble seria molt avorrit!!

Yáiza

Anònim ha dit...

al guspira ni agua!

Anònim ha dit...

Felicitats AE Guspira! Poques entitats educatives i de lleure queden avui a Rubí i q puguin presumir d tenir trenta anys d'existència i tant ben portats! Ànims i força x aquesta celebració q se suma a la rutina d'aquest curs. Ens veiem properament en tot aquest conjunt d'activitats.
Sempre a punt!

Laura B, Oriol i Adrià

Anònim ha dit...

Yaiza, no som cap competència, ni ho volem ser. És algo que odio sentir, i ho sento de gent dels dos caus... Tenim maneres de fer diferents, això és tot, i sincerament crec que molaria fer més coses junts... pero en fin.... merci per el recolzament.

Anònim ha dit...

Yo me sumo a la felicitación Guspira!!!!!

Por desgracia quedan muy pocos caus y esplais en general. Desde el consistorio no se hace nada para evitar la pérdida que para mi son grabísimas, como el que un esplai/cau muera para simpre..

Desde el C.E.Eixam Moltes felicitats!!!! y que cumpláis muuuuuuuuuuuuuuuuuuchos más!

Un abrazo

Pepe

Joan Puigventós ha dit...

Per molts anys! A seguir creixent i a deixar aquest món millor de com l'hem trobat!

Marta Ribas Frías ha dit...

felicitats, d'una eixamera!! i llarga vida (tot i que corren temps difícils ...)

Anònim ha dit...

Moltes felicitats,
Sobretot, felicitar a la gent que hi és a les verdes i a les madures. Que ja se sap que aquest tipus d'associacions tenen alts i baixos.
Per tant desitjar-vos molts més anys.

Sempre a punt! Uri.