dimarts, 14 de desembre del 2010

Fotografies de la ciutat i d'autors rubinencs al llibre del programa Espai terra

El llibre del programa de TV3 inclou algunes fotografies d'autors rubinencs fetes a Rubí o a fora. Els guanys de l'obra són per La Marató de TV3
El programa Espai terra de TV3 acaba de publicar un llibre que recopila algunes de les millors fotografies enviades pels espectadors acompanyades de textos que permeten conèixer millor el territori dels Països Catalans. Entre les més de dues-centes fotos que formen part de l'obra, s'hi troba alguna feta per rubinencs o ve que s'hagin fet a la ciutat. El llibre també inclou textos de la directora de TV3, Mònica Terribas, del director de l'espai, Tomàs Molina, i de l'equip del programa. Així doncs, els lectors podran llegir articles dels meteoròlegs Toni Nadal, Eloi Cordomí, Dani Pons i Francesc Mauri, així com textos dels reporters Cori Calero i Salvador Sala. Finalment, Daniel Pons i Mia de Ribot aporten una visió més tècnica de com s'elabora el programa.

El llibre Espai terra. Les millors fotografies per viure la natura tot l'any ja es pot trobar a les llibreries rubinenques Racó del Llibre, Racó del Llibre Jove i L'Ombra. Els beneficis del llibre per part de TV3 es destinen a l'edició d'enguany de La Marató de TV3.

1 comentari:

Anònim ha dit...

felicitats pel llibre Rubén!