dimarts, 28 de desembre del 2010

L'acadèmia d'Operación Triunfo s'instal·la a Rubí

La nova edició s'estrena al gener amb novetats. L'acadèmia d'OT s'instal·la a Can Rosés però les gales s'emetran des de Sant Just Desvern
El concurs Operación Triunfo s'estrenarà previsiblement el proper diumenge 16 de gener a Telecinco, segons informa el portal Vertele. L'edició d'enguany arriba amb moltes novetats amb l'objectiu de remontar les audiències de la darrera edició. Així doncs, Nina tornarà a ser la directora d'OT després de sis anys de la seva marxa. A més, Pilar Rubio rellevarà a Jesús Vázquez en la presentació de les gales que emetrà Telecinco els dimarts o els dimecres.

Tot i això, un dels principals canvis de la nova edició del concurs afecten a la nostra ciutat. Gestmusic ha decidit construir una nova acadèmia molt més gran i adaptada a les darreres tecnologies. La manca d'espai a Sant Just Desvern ha obligat a la productora a construir una nova residència a Rubí. Segons ha pogut saber La petjada, s'està transformant una antiga nau del polígon de Can Rosés en aquesta nova acadèmia, tot i que Gestmusic no facilitarà detalls exactes de la seva ubicació per tal d'evitar l'aglomeració de fans als exteriors del recinte. Les gales, però, sí que continuaran emetent-se des del gran plató que la productora té a Sant Just Desvern.

Gestmusic va demanar a l'octubre els permisos a l'Ajuntament, que de seguida va accelerar els tràmits per tal de fer possible aquesta nova acadèmia. Tot i que el consistori no rebrà cap tipus de compensació econòmica, és evident que la repercussió que aquest fet pot tenir pot ser molt positiva per a la ciutat. A més, l'Ajuntament ha aconseguit que Gestmusic i Telecinco garanteixin la presència de públic rubinenc a almenys tres gales d'Operación Triunfo. D'aquí uns dies l'Ajuntament anunciarà a on cal apuntar-se per tal de poder assistir a les gales, gràcies a uns autobusos que sortiran de l'Escardívol de forma gratuïta.

Finalment, Telecinco està negociant en els últims dies amb els possibles conductors d'El Chat de OT, el programa que s'emet després de les gales de Telecinco i que l'any passat presentava Àngel Llàcer. Enguany el magazine es transforma en una tertúlia jove on es comentaran les gales amb l'ajut dels comentaris arribats a través de SMS i Facebook. Telecinco està provant a noves cares desconegudes pel públic per tal d'apropar el programa a la gent jove. Alguns dels membres del programa juvenil L'Oasi Jove de Ràdio Rubí ja han fet vàries proves i estan pendents de la decisió final de Telecinco.


Notícia publicada el 28 de desembre, Dia dels Innocents

11 comentaris:

Anònim ha dit...

para eso querian echar a los de la fabrik??... q asco

Anònim ha dit...

yo quiero ir de público! podrían haber cogido gente de rubí de concursantes (jere, david...)

Anònim ha dit...

Innocentada!

Anònim ha dit...

Lo de la fabri-k es lo primero en lo k he pensado. y mas tarde me ha entrado duda, es una inocentada? no tiene gracia eh!!!

Anònim ha dit...

les inocentades son el que son.
No siguem tan susceptibles...

Anònim ha dit...

pues yo creo que puede ser verdad. Gestmusic recupera Allá tú en Cuatro, sigue BNF en Sant Just, galas de OT, pronto MQB.. no cabe tanta cosa en poco espacio. Supongo que Rubí les sale barato

Anònim ha dit...

aqui lo teneis

OT Logistic Valles
C/ Atletisme, 15, 08191 Rubí

935 87 52 60 ‎

Anònim ha dit...

no pot ser.... és una innocentada no? No jodas....

Anònim ha dit...

no, no....jo ho he vist publicat al POUM!

Anònim ha dit...

GRAN INNOCENTADA!!! K CRACK PETJADA!!! ara, el comentari del POUM genial, també!!

La petjada ha dit...

Sentim molt comunicar que la notícia d'ahir sobre l'acadèmia d'OT a Rubí era la innocentada de La Petjada d'aquest 2010. Ens ha sorprès el gran nombre de visites i que fins i tot algunes webs es fessin ressò d'aquesta "notícia".

Tot i això, qui estigui interessat en assistir a alguna gala d'OT pot enviar un mail a lapetjadaderubi@gmail.com