dimecres, 8 de desembre del 2010

Trobada d'artesans amb finalitats benèfiques

El gremi d'artesans es reunirà divendres a l'Espai Obert per mostrar les seves col·leccions. Es farà un sorteig solidari pels nens amb càncer
El col·lectiu d'artesans de Rubí es reunirà divendres 10 a la tarda a l'Espai Obert (c/Justícia, 11) per tal de donar-se a conèixer a la ciutadania i també entre ells mateixos. A partir de les sis de la tarda, artesans i artistes s'agruparan al local i exposaran una mostra de les diferents obres en les que estan treballant actualment. A més, s'organitzarà el sorteig d'una panera d'artesanies (on s'han recollit obres cedides pels mateixos artesans i d'altres persones). Tota la recaptació rebuda anirà destinada a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Durant tota la tarda també hi haurà servei de bar i música a càrrec d'un Dj.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

eso del espai obert se acabará demostrando que es una estafa y que es un local del partido izquierdista para blanquear dinero

Anònim ha dit...

dinero para una ONG? dinero para los cuatro gatos ke se pasan el dia ayi

Anònim ha dit...

no crec que sigui veritat això que dieu de l'Espai Obert

Alba

Anònim ha dit...

Eso de los tontos que hechan mierda encima del trabajo de los demás se acabará demostrando que es fruto de gente comprada por otra gente a quien les interesa desacreditar al personal... que os den.

Anònim ha dit...

company anònim, t'explico el concepte de blanquejar. Es tracta de transformar diner negre en legal.Compres alguna cosa en diner negre per després revendre-la per legalitzar el diner. És a dir, transformar no és gastar. EUiA gasta part dels seus diners en el lloguer del local però no compra res, per tant no li serveix per blanejar.
En resum, o bé ets un ignorant en aquest tema o bé tens mala intenció.

Per altra banda, EUiA té un local com la resta de partits locals (excepte alternativa). La diferència és que la voluntat de EuiA és que aquest pugui ser utilitzat directament per associacions independents de EUiA i la resta no ho fan.

Jo ho entenc així.

Anònim ha dit...

ah, et deixo l'enllaç perquè et culturitzis

http://ca.wikipedia.org/wiki/Blanqueig_de_diners

Nemo ha dit...

Per completar el comentari de l'Anònim que contesta al primer Anònim que proposa una teoria de la conspiració "del partido izquierdista para blanquear dinero", proposo aquella dita que fa: "Mai atribueixis a la malícia el que es pot explicar adequadament per estupidesa". Aquesta última qualitat, com alternativa a la ignorància, encara que sovint van juntes.

Per favor...