dissabte, 15 de gener del 2011

A L'Oasi Jove, visita de Montse Recolons i debat sobre com afecta la llei del tabac als joves

>> El programa de Ràdio Rubí entrevista a una rubinenca que ha viscut un any a Equador i un altre a Venècia. A més, debat amb sis joves sobre la llei del tabac
Escolta el programa aquí
L'Oasi Jove de Ràdio Rubí (99.7FM) ha tornat a la graella després del parèntesi nadalenc amb una interessant entrevista a una ambientòlega de la ciutat. Montse Recolons ha viscut un any de la seva vida a Equador, on va acabar els seus estudis universitaris. Mesos enrere, ja havia estat nou mesos a Venècia. Al programa, la Montse explica quines són les particularitats d'aquestes dues experiències, els seus millors i pitjors moments, divertides anècdotes, perills, si va trobar a faltar Rubí o no, entre d'altres temes. 
Panoràmica de Quito
D'altra banda, a l'Oasi Jove es va dur a terme un ric debat sobre la nova llei del tabac i els seus efectes entre els rubinencs. Arguments a favor i en contra es van trobar en un debat que valora l'aplicació de la llei 15 dies després. També es van parlar de les primeres denúncies (i si són efectives o no) i de si sobre a Rubí s'està complint la normativa o no, els problemes i beneficis de la normativa... Finalment, una experta va donar fàcils consells per deixar de fumar.
A més d'aquests continguts, el programa de Ràdio Rubí va analitzar la notícia positiva i negativa de l'actualitat dels últims dies de la nostra ciutat a la secció Amb el cor i amb el... i va fer propostes a Ses Majestats perquè es millori la propera Cavalcada de Reis 2012.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

boníssim el debat. Us dic lloc on si que es fuma a Rubí: bar Andaluz. A veure si feu algo.

Anònim ha dit...

http://www.nofumadores.org/denuncias/instrucciones.asp

Anònim ha dit...

Que xivatos! Que més us donarà... No hi aneu i punt, no?
Que cadascú faci el que vulgui. Qui s'arrisca a que es fumi al seu local, s'arrisca a multa. Qui no, no.
Però trobo lleig anar dient qui ho fa be i qui no.

Anònim ha dit...

Al último anónimo....¿sabes lo que es una ley? espero que cuando alguien incumpla una ley contigo digas también que no pasa nada y que cada uno haga lo que quiera.. seguro que lo haces si...aquí cada uno quiere que se aplique la ley cuando le interesa.
Si en ese bar se fuma pues se denuncia y punto, igual que se denunciaría si vendiera alcohol y tabaco a menores, si superara el ruido permitido, si usara la calle como terraza sin tener licencia, si abriera más horas de lo permitido, o si.... las leyes están para cumplirlas y sino multa al canto y un dinero que se recoge en la administración que nuenca va mal.

Anònim ha dit...

Felicitats als conductors d'aquest espai. Un programa molt digne, interessant i entretingut. Es nota que volen un Rubí millor. Especialment remarcable que siguin tan professionals amb el tema del tabac. Saben que hi ha bars i no han dit noms, com bé ha dit una noia "això és una caça de bruixes"

Anònim ha dit...

no es una caça de bruixes, sino una caça d'infractors. Com tota llei s'ha de complir i si no doncs es denuncia i multa.
Es un debat absurd de cuatre fumadors incults i de cuatre hostelers que volen fer més calers als seus locals amb l'incumpliment de la llei, la resta es comporta com diu la llei, no hi ha cap problema.