dilluns, 23 de febrer del 2009

Sobreviuran les palmeres de la plaça Catalunya?

Avui el Raül C. m'ha enviat una interessant pregunta per tractar al bloc: sobreviuran les palmeres de la plaça Catalunya? Des fa un mes hi ha instal·lada una gran carpa a la plaça Catalunya, la qual ha acollit els actes del 150è aniversari de la societat Sant Antoni Abat, i el darrer cap de setmana, els actes del Carnestoltes.
Durant tots aquests dies les palmeres de la plaça estan dins d'aque
sta coberta i per tant no reben la llum del Sol que necessiten, i estan sotmeses a les temperatures de la carpa. Durant la majoria de dies suposo que la temperatura serà un xic superior a les que hi ha a l'exterior, però quan es celebren els actes, aquestes palmeres deuen estar patint la calor de la calefacció i de la gentada. En Raül m'ha comentat que el dia del ball de nit de Carnestoltes les palmeres presentaven un estat força trist: groguenques i una mica pansides...
Esperem que aquestes palmeres que han crescut esplèndidament a la plaça continuïn vives. Sens dubte, aquesta carpa ha estat un encert per a la celebració d'aquests actes, però potser per aquestes palmeres haurà estat una trampa mortal.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

lo de que ha sido un acierto tengo mis dudas, quiza en otra parte del pueblo si, pero en la plaza catalunya creo que no.
no se puede hipotecar de esta manera la unica plaza un poco decente que hay en el centro para el disfrute de unos pocos.
esperemos que no tarden en quitar semejante armatoste.

Anònim ha dit...

Jo tampoc crec que hagi estat el lloc més idoni per a muntar aquesta carpa, la plaça no és tant gran per aquest tipus d'acte o de festes...Però bueno no tenim gaires més alternatives, no?

Anònim ha dit...

Com que Rubí no té un recinte tancat on realitzar concerts i actes sota cobert, paguem una pasta (algú sap quant ha costat la broma?) per tenir una plaça del centre (com que ens sobren tants espais com aquests!) ocupada durant unes quantes setmanes i fer-hi allí els actes.

Els actes van bé i la gent hi assisteix. La demanda d'aquests tipus d'activitats existeix però els espais on realitzar-les no.

Alguna cosa falla no? Què tal si hi busquem (sobretot els que cobren per això) alguna solució que no sigui provisional i amb pinces?

Algún dia es posaran d'acord el Casino (St.Antoni?) i l'Ajuntament perquè la resta dels mortals en poguem gaudir?

Anònim ha dit...

Canviat de tema, algú sap com va quedar el tema del bar amb terrassa que volien fer a la plaça Salvador Allende?No es sap res de res, oi?

Anònim ha dit...

Canviant de tema, algú sap com va quedar el tema del bar amb terrassa que volien fer a la plaça Salvador Allende?No es sap res de res, oi?