diumenge, 29 de març del 2009

L'entrada de Rubí des de Sant Cugat segueix canviant...

L'entrada de Rubí des de Sant Cugat està canviant molt. L'any 2005 es va construir una rotonda decorada amb la escultura Inèrcia, d'Ernesto Knörr. Això dignificava una de les entrades a la nostra ciutat més utilitzades. Per cert, què es va fer del monument del mil·lenari de la ciutat 986-1986? On està ara?
Uns mesos més tard va començar la creació d'un nou edifici d'oficines, el Parc Empresarial Porta Rubí. Aquest nou edifici acristalat amb algunes oficines ja instal·lades també ha suposat un petit revulsiu a aquesta entrada.
A més, ara s'estan fent obres al polígon Can Sant Joan que afecten aquesta entrada. S'està construint el túnel que connectarà les dues bandes d'aquest polígon, una obra projectada des de feia molts anys i que per fi ara veu la llum, segurament per la futura construcció d'un Ikea. També es comenta que es construirà una altra rotonda just davant del Caprabo, fruit de les obres de connexió de Rubí amb l'Hospital General.
I per acabar, s'està remodelant l'edifici que va acollir durant molts anys la Opel de l'entrada de Rubí. Aquest local ha estat tancat durant uns anys i ara alguna empresa li tornarà a donar una utilitat. S'ha pintat de verd i s'hi estan fent obres al seu interior... Què s'hi farà allà? Pel color verd i el tipus de local podria ser un centre de jardineria, una botiga de mobles, un petit centre de bricolatge o ferreteria... i descartaria que pugui ser un altre supermercat... Què creieu que estan fent? O algú ho sap?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest gran local a l'entrada era un lloc idoni per a muntar un bon negoci, restaurant, bar-musical...etc...pel que es pot veure amb aquest color, fa la pinta de ser una nova crutada...esperem que m'equivoqui...

Anònim ha dit...

I se t'oblida la senyera que va ser plantada a l'entrada de Rubí!!!! Una petita senyal per reforçar la identitat catalana de la nostra ciutat!!!

Respecte els canvis fets cal dir que tot i revitalitzar una zona oblidada tant per lajuntament de rubi com pel de sant cugat (sembla que sempre ha estat terra de ningú), no sha tingut gens en compte el medi ambient, s'estan carregant el torrent, un torrent que estava plè de vida i que per la proximitat permetia ser una perfecta eïna per l'educació ambiental dels nens de Rubí!!! Ara és un petit reducte envoltat de fàbriques i carreteres... una gran pena!!!!

Com sempre el nostre ajuntament ens dóna a entendre que els valors naturals que té Rubí no l'interessen absolutament res!!!!

Anònim ha dit...

Respecte al local de la Opel, realment fa molt de mal als ulls. No entenc, com si pel centre històric de Rubí, rehabilitar qualsevol façana, l'Ajuntament especifica el tipus de color de la mateixa, suposo que per temes paissatgístics i de cohesió (i que em sembla molt bé), no faci, en canvi, el mateix amb qualsevol altra edificació sobretot si es pinta amb un color tant horrorós com el de la Opel i que no lliga amb res. És més, des del meu punt de vista és un exercici de mal gust.

Amb aquest tipus de "coloraines", em jugo un pèsol que el local acabarà sent seu d'algun comerç tipus "low-cost" com els que abunden per tot Rubí: liquidación de tresillos, colchones 2x1, amueble su piso por 1000€, coches de ocasión y seminuevos ,... en fi...

Anònim ha dit...

cuanta razon teneis ,hay que ser cutre para pintar ese local con un colo tan feo.

La petjada ha dit...

Teniu tota la raó
- El color verd és horrible
- També vaig pensar en algun establiment low cost
- La senyera
- Torrent dels Alous destruit

Gràcies per participar!

Anònim ha dit...

repito una pregunta que hice hace unos dias, ¿alguien sabe que pasa con las pilonas? por la mañana estan todas bajadas, y por la tarde hay algunas que tambien estan bajadas, parece que en vez de ampliar la zon peatonal la estan reduciendo.

Anònim ha dit...

Amigo, ¿ahora te das cuenta de que esta isla peatonal que han hecho en Rubí es un fraude y que han tomado el pelo a muchos incautos -como este señor de La Petjada- que la defendían? Ahora véis la jugada: es una isla peatonal menguante que va perdiendo espacio (piensa cómo era en julio y como es hoy: con autobuses, pilonas bajadas buena parte del día, la calle Llobateras abierta, etc.). Se han reído de los que confiábais en esta isla de la Señorita Pepis. Sí, hay isla peatonal en Rubí, ¡pero qué isla más mermada! Seguid así...

Albert ha dit...

Parlant de busos, algú sap on es poden aconseguir els horaris dels autobusos interurbans nous (B8 i B6)? A la web de Sarbus no estan, a l'àrea de Mobilitat de la web de l'Ajuntament de Rubí encara tenen els horaris de l'A4! (deu ser que no van en transport públic), als pals de parada encara mostren els horaris de l'A4... D'aquesta manera les millores (més freqüència de pas) queden en no-res!!
I, torno a insistir-hi, però què se'n sap de la ressolució de l'N61? Declaració d'intencions? De ben segur va ser això...

Anònim ha dit...

BARIMUEBLEEEEEEEEEE