divendres, 3 d’abril del 2009

No cal aturar el procés de reforma del doctor Guardiet, segons la nostra enquesta

Fa dues setmanes a La petjada us preguntàvem si calia aturar el procés de reforma de la plaça del doctor Guardiet, després de les crítiques sorgides per part dels partits polítics a la oposició (CiU, PP, ACR i IC-V) i d'alguns rubinencs insatisfets amb el debat públic que s'havia realitzat durant dues sessions al Rubí+D. Sens dubte, la negativa a la construcció d'un aparcament (l'Ajuntament deia que era inviable sense presentar cap estudi) ha estat un dels punts forts d'aquesta oposició. Ara, l'Ajuntament avala la seva teoria amb un estudi que declara que sortiria molt car construir l'aparcament. D'altra banda, alguns blocs creuen que aquest aparcament no seria tan poc rendible com diu l'Ajuntament.

Els resultats han estat els següents: el 40% dels votants consideren que que cal aturar aquest procés i un 60% consideren que no. Un total de 25 persones van votar a l'enquesta. Gràcies a tots per participar.

2 comentaris:

Jo@net ha dit...

Jo vaig contestar a l'enquesta i de manera negativa. És a dir, no cal aturar el procés de reforma de la plaça del Doctor Guardiet en el ben entès que la plaça necessita una reforma per adequar-ne l'ús. Per tant, tot procés que s'encamini a una millora de la plaça, com a exercici, és benvingut.

Això no treu que estigui totalment en desacord en el simple canvi cosmètic que es pretén des del equip de govern sense aprofundir més en totes les possibilitats o tot el suc que se li pot treure a aquesta iniciativa. És a dir, possibilitat d'aparcament o aprofitament del subsòl, ajuntar les dues places, Catalunya i Guardiet, en una de sòla, possibilitat de tancamnet del trànsit al tram de Maximí fornés corresponents,...

Per tant, que hi hagi un procés em sembla una bona cosa, no m'ho sembla el suc i les intencions que s'han tret fins ara. Està molt poc treballat i massa condicionat.

25 persones... ha dit...

no és molt representatiu no?