divendres, 17 d’abril del 2009

Cursa de muntanya de Rubí: 11km pels entorns més naturals de Rubí

Aquest cap de setmana Rubí té una cita amb l'esport i la natura. Com cada any, el Centre Excursionista de Rubí (CER) organitza la Cursa de Muntanya de Rubí. La sortida serà diumenge a les 10 del matí al parc de Ca n'Oriol. Pot participar-hi tothom qui ho vulgui i costa 6€, tot i que regalen una samarreta de la cursa i inclou la botifarrada. La cursa es divideix en categories i el recorregut és d'onze quilòmetres. Tanmateix, i malgrat que el màxim de participants està establert en 350, segons ha pogut saber La petjada, ja s'ha tancat el període d'inscripcions ja que s'havia arribat al màxim. Això confirma l'èxit d'aquesta iniciativa. Felicitats!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Per mi va ser la meva primera cursa amb 39 anys que tinc. Amb una preparació poc rigurosa vaig poder-la acabar amb molt d'esforç.
Em queda el record dels voluntaris del Centre Excursionista de Rubí animant-nos pels racons més perduts del bosc i el públic a l'arribada...
..Al final, 59 minuts d'esforç que van ser molt reconfortants.
Enhorabona a tots els que van contribuir a que l'esdeveniment fos un èxit...gràcies a vosaltres ha nascut un nou corredor rubinenc.
Fins l'any que ve!