dissabte, 18 d’abril del 2009

Molèsties però per una bona causa...

Aquesta setmana Rubí s'ha farcit de senyals d'obres, canvis de direccions, algun carrer tallat, itineraris de bus alternatius, carrers sense sortida.... Són inconvenients que ens afectaran durant uns mesos, però són per una molt bona causa. El conegut pla Zapatero posarà molts municipis potes avall, però pretén fomentar l'ocupació d'aquelles persones que fins ara estaven treballant en el sector de la construcció. Potser no era la millor solució posible però és evident que permetrà que Rubí porti a terme projectes que sense aquests ajuts no s'haguessin fet. El web municipal presenta informació sobre tots aquests projectes.
Aquests dies, alguns de vosaltres m'heu estat envi
ant correus informant sobre les obres que us toquen més de prop. Gràcies a tots aquests corresponsals repartits per Rubí.
La Neus m'enviava un correu dimarts dient-me que les obres del carrer Abat Escarré ja havien començat. També en Marcel m'enviava un correu des del carrer Miquel Gomita (Ca n'Oriol) informant-me que ja s'havien col·locat rètols informatius i s'havien produit canvis de sentit i eliminat places d'aparcament al camí de Ca n'Oriol, carrer Miquel Gomita i Anton de Borja, desviant el trànsit per Josep Sentís. Allà es connectarà el carrer Anton de Borja amb el carrer Mallorca per millorar els accesos al futur CEIP Mallorca. Finalment, en Joan també m'enviava un correu amb fotos sobre les obres que s'estan fent al carrer riu Segre, obres que permetran acabar un carrer que portava anys inacabat i que connectaran amb dos carrils per sentit la carretera de Sant Cugat amb la plaça Urania (zona Z). Els veïns estan a la expectativa de veure si s'eliminaran places d'aparcament al fer les voreres més amples al tram més proper a la Fripan.
Són només 3 exemples de les múltiples obres que han començat o començaran en breu a Rubí. Totes han d'estar enllestides abans del 31 de desembre d'enguany. Paciència amb les molèsties! Esperem que valgui la pena, sembla ser que si!

1 comentari:

Anònim ha dit...

estoy en el paro y la alcaldesa no me ha dado trabajo con estas obras como nos prometió