dilluns, 6 d’abril del 2009

Un Barimueble a l'entrada de Rubí

Feia uns dies a La petjada de Rubí comentàvem que s'havia pintat de verd l'edifici que fins fa uns anys acullia un concessionari d'Opel, just a la rotonda d'entrada a Rubí des de Sant Cugat. Doncs bé, després de rumorejar què podria ser: centre de jardineria, ferreteria, botiga de mobles, un supermercat... i alguns dels usuaris de La petjada aportessin la seva opinió, avui hem vist com la nova botiga que s'està a punt d'obrir és un centre de la cadena Barimueble. Així doncs l'hem encertat, ja que una de les opcions que plantejàvem era el d'una cadena de mobles.
Aquesta cadena de mobles low cost ja està present a Barberà, Barcelona, L'Hospitalet, Tarragona o Vacarisses, entre d'altres. Ara, s'estableix a Rubí, molt a prop del futur Ikea, el qual segons ha publicat el setmanari Rubí Notícies, serà una realitat l'any 2012.

1 comentari:

Jo@net ha dit...

Doncs si senyor! Tal com deia en el meu comentari anterior... "amueble su piso por 1000€"... Independentment del tipus de comerç, que en tot cas, s'escauria més bé, pel tipus d'estètica, ubicar-lo a la zona de Les Fonts on hi ha els Hipopotamos, els Magatzems Serra, els Diez X Diez, etc... aquí es demostra o bé una llacuna a nivell d'ordenances municipals pel que fa a la estètica de les façánes fòra del nucli històric (cosa que desconec), o bé una impunitat total a permetre aquests atemptats paissatgístics. De fet, molt sovint m'he preguntat si al Consistori, apart de tenir els tècnics i arquitectes municipals, hi ha algú que vetlli pel paissatgisme urbà.

Tenim moltíssims carrers on en els últims anys de bonança s'han construït moltes edificacions on un edifici i el contigu "no lliguen ni amb pegamento". Es veu que s'han donan llicències d'obra "a la brava" i així augmentar la recaptació per aquest concepte. Vinga!

El municipi, en general, dóna la sensació de desordre. Mireu-vos la ciutat des del camí de Sant Muç, des de Can Fatjó o des de Can Roses... quin caos! I ja no parlem de les urbanitzacions amb un percentatge molt alt de "autoconstrucción".

A nivell d'arquitectura no crec que mai podem ser un referent ni atraure visitants per aquest concepte. Potser si, als arquitectes acabats de llicenciar, en fase encara experimental o aprenentatge, on tenen un lloc on qualsevol projecte "cutre" s'acaba fent.