diumenge, 19 d’abril del 2009

Alerta amb un punt negre de la ciutat: cruising, botellón i drogues

És ben sabut que hi ha racons de la ciutat que durant la nit tenen uns usos diferents als del matí. Parelles que no tenen lloc on demostrar-se el seu amor han de recórrer a la confortabilitat dels seus vehicles a polígons industrials o zones poc il·luminades. Fins aquí tot normal.
Ara bé, en els darrers mesos s'ha consolidat a Rubí un punt negre, ja que en aquest s'hi fan activitats menys lícites. La possible compra i venda de droga entre particulars i el cruising (intercanvi de sexe entre desconeguts), s'estan posant de moda en aquest punt de la ciutat. Segurament hi ha diferents llocs a Rubí i a la comarca, però ja som uns quants els que hem vist situacions extranyes al parc de Ca n'Oriol, concretament a la zona de la plaça i els descampats que hi ha entre l'IES, la zona de carrers que mai es van arribar a urbanitzar, la masia i la zona que queda just a tocar de la Top Cable. És una zona àmplia i on no poden circular els vehicles rodats, fet que dificulta que força gent els vegui o fins i tot que hi arribi la policia. És una zona molt ben connectada de la ciutat (molt a prop de l'avinguda Estatut, i fàcil d'arribar per als no rubinencs).
Rubinencs que passegen els gossos al vespre, ciclistes i passejants, estan sent testimonis d'aquest tipus de situacions, que s'han agreujat amb el canvi horari ja que ara es fa de nit més fosc. A més, durant el dia es poden trobar condons, restes d'ampolles i brutícia.
Potser caldria alertar a la policia local per tal que inclogués un reforç en aquesta zona. Cal tenir en compte que fa un temps ja es va fer un reforç per tal de reduir els botellons que s'hi feien a la nit. Ara, amb l'arribada del bon temps, Ca n'Oriol reuneix les condicions òptimes per tornar a ser punt de trobada.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

joer.... reportaje de investigación a lo callejeros... felicidades!

Anònim ha dit...

M'encanta la frase: "ara es fa de nit més fosc". Brutal!

La petjada ha dit...

jejeje intratable, detectes tot e?? jjee

"ara es fa fosc més tard" xD

Anònim ha dit...

Que fort sexe al carrer?Mai ho havia sentit això del cruising...

OKUPA ha dit...

L'ajuntament, com sempre, no fotrà res. Sabeu quantes vegades ha vingut a visitar-nos la bòfia a la frabi-k sense tenir ni tan sols una ordre judicial de res? doncs unes 10 vegades en 2-3 mesos, quantes vegades ha passat per la zona de tràfic de drogues? segur que cap com a policia, però com a traficants unes quantes més, jejejejejeje. En fi, com que pel que es veu a Rubí ho hem de fer tot la gent, aviam si organitzeu batudes veïnals i els foteu fora, ja veureu com els de l'ajuntament es posen les piles de cop. Juas!