dimarts, 16 de novembre del 2010

Mor un home a l'illa de vianants

Un senyor d'uns noranta anys ha mort aquest dimarts al matí a l'avinguda Barcelona, just davant de la benzinera
Aquest matí de dimarts ha mort un home d'uns noranta anys d'edat a l'avinguda Barcelona, a l'alçada de la botiga de Fotoprix i del banc Barclays. La mort s'ha produït cap a les onze del matí. Efectius de la Policia Local han acordonat la zona i s'ha tapat el cadàver a l'espera de l'arribada del jutge, fet que ha causat una gran expectació entre veïns, comerciants i la resta de persones que passaven per la zona. Segons han explicat alguns testimonis, l'home podria haver mort a causa d'una aturada cardíaca ja que ha caigut desplomat a terra i els equips mèdics no han pogut reanimar-lo. L'home, segons han dit els mateixos allà presents, és força conegut al Centre ja que havia treballat durant molts anys en una botiga de calçat del passeig Francesc Macià.

7 comentaris:

Case ha dit...

Que descanse en paz, y ojalá que si existe algo más allá, sea positivo para él.

La calle mayor de Rubí, puede tener un significado especial para todos, tan solo espero, que tb para este ciudadano, significase algo.

Anònim ha dit...

Pobre, esperem que descansi en pau!

Anònim ha dit...

es el primer muerto q graban las nuevas cámaras de seguridad, ¿no?

Rodri ha dit...

case te conozco? soy rodri

Case ha dit...

Si me conoces, y compartes conmigo mi profunda espiritualidad

Rodri ha dit...

espiritualidad ligada a la ciudad de rubi y a la de este pobre ciudadano que nos dejó en uno de los puntos emblemáticos de nuestra ciudad.

Descanse en paz allá donde esté

Anònim ha dit...

Era una persona molt coneguda a Rubí, el senyor Pastor, de la sabateria que hi ha a la cantonada Francesc Macià amb la Baixada de Sant Joan. Descansi en pau-