dilluns, 14 de març del 2011

"Ayuda a Ayudar" a l'Oasi Jove de Ràdio Rubí

>> El magazín jove supera els 1.000 oients en la seva penúltima edició. Dissabte van donar a conèixer una nova ONG que vetlla pels drets de les dones.
Escolta el programa aquí
L'Oasi Jove de Ràdio Rubí de dissabte passat va començar agraint el gran suport rebut en la seva darrera edició, que va comptar amb una entrevista a l'actor rubinenc Mikel Iglesias, protagonista de la sèrie Polseres Vermelles de TV3. Un total de 990 persones han escoltat el programa a través de La petjada fins ara, a les que cal sumar-hi tots aquells que ho van fer en directe a través de Ràdio Rubí (99.7 FM i radiorubi.fm) o bé aquells que escoltessin el programa a la carta des de la web de la ràdio municipal. En total, més de mil persones van escoltar aquesta edició de L'Oasi Jove, tot un rècord que ha sorprès a l'equip del programa. A més, els altres actors de la sèrie ja han mostrat el seu interès per visitar el programa quan acabi aquesta primera temporada, tal com demanaven alguns fans al grup Facebook de la sèrie.
Pel que fa al programa de dissabte, les protagonistes van ser les dones de la nova associació local Ayuda a ayudar. Coincidint amb el Dia de la Dona celebrat aquesta setmana, que té com a objectiu ajudar a dones maltractades de la ciutat. El col·lectiu ja compta amb més de 150 socis i compta amb el suport de diversos professionals que presten els seus serveis de forma voluntària. L'ONG, que actualment fa servir el local de l'Espai Obert, va explicar al programa els seus objectius i quines activitats duen a terme, com ara teràpies, recollida d'aliments i xerrades, entre d'altres. D'altra banda, L'Oasi Jove va oferir els seus continguts habituals, com ara un repàs de l'actualitat local.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Més de 1000 oients? joder no? amb aquestes dades no crec que cap programa de Ràdio Rubí els superi

Óscar

Anònim ha dit...

Es comenta que el regidor Roger Garcia del PSC no repeteix, l'alcaldessa no el vol

Anònim ha dit...

q audiencia tiene radio rubi normalmente¿